פוטושופ CC לא יורד מהמחשב

• הוסף לסימניות
מאיזה טעם הייתי צריך לשים על המחשב פוטושופ CC 2017 עם קוד משץמש וסיסמא וכל מה שצריך.
לאחר שסימתי את זה הוא לא נתן לי להוריד את הקיראטיב קלואד, עד שהורדתי איזה כלי מהאינרנט וזה ירד.
אחרי זה באתי להתקין את הפוטושפו CS6 שלי, שהיה לי מקודם - אבל פתאום הוא מבקש עוד פעם סיסמא ומתשמש למרות שזה לא מוצר של קריאטיב קלאוד.
האם למשהו יש תפרון איך למחוק את כל השאריות של CC שהיה פה פעם? יצוין שפרמוט לא בא בחשבון מכיון שאני עובד על המחשב הזה ויש לי שם הרבה תוכנות ואין לי כח לחכות להתקנה שלהם (VS2017) למשל, וגם כל החומר שיש לי בצורתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;n5042328:
מאיזה טעם הייתי צריך לשים על המחשב פוטושופ CC 2017 עם קוד משץמש וסיסמא וכל מה שצריך.
לאחר שסימתי את זה הוא לא נתן לי להוריד את הקיראטיב קלואד, עד שהורדתי איזה כלי מהאינרנט וזה ירד.
אחרי זה באתי להתקין את הפוטושפו CS6 שלי, שהיה לי מקודם - אבל פתאום הוא מבקש עוד פעם סיסמא ומתשמש למרות שזה לא מוצר של קריאטיב קלאוד.
האם למשהו יש תפרון איך למחוק את כל השאריות של CC שהיה פה פעם? יצוין שפרמוט לא בא בחשבון מכיון שאני עובד על המחשב הזה ויש לי שם הרבה תוכנות ואין לי כח לחכות להתקנה שלהם (VS2017) למשל, וגם כל החומר שיש לי בצורתו.

אם הCS6 ברשיון מה הבעיה?

אם לא ברשיון והסתרתם חבל כי לא הייתם צריכים להסיר, וכמובן שבהתקנה חוזרת רוצה סיסמה

ואין קשר בין הCC לCS6

אפשר לפנות בפרטי לתמיכה

• הוסף לסימניות
זה כל הקטע שאמת לא אמור להיות קשר אבל בכל זאת הוא מבקש על הCS6 למרות שהוא לא CC

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות למיכה בפרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;n5042328:

אולי תנסה להשתמש בתוכנה להסרת תוכניות, כמו Revo

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5044074:
אולי תנסה להשתמש בתוכנה להסרת תוכניות, כמו Revo

מה זה קשור<<???

תוכנות אדובי הם עולות כסף ולכן הם רוצים רשיון מה לא מובן??

אם לא בא לכם לשלם יש אנשים שיודעים לעקוף

אפשר לפנות אליהם בפרטי בנושא זה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5044294:
מה זה קשור<<???

תוכנות אדובי הם עולות כסף ולכן הם רוצים רשיון מה לא מובן??

אם לא בא לכם לשלם יש אנשים שיודעים לעקוף

אפשר לפנות אליהם בפרטי בנושא זה
בהצלחה

הבנתי ממנו שהבעיה שלו היא שהקרייאטיב כלאוד נשאר על המחשב, וחוסם לו את האפשרות להתקין את הcs6. לכן הצעתי לו להסיר את כל רכיבי התוכנה ע"י ריבו. מה לא ברור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5044544:
הבנתי ממנו שהבעיה שלו היא שהקרייאטיב כלאוד נשאר על המחשב, וחוסם לו את האפשרות להתקין את הcs6. לכן הצעתי לו להסיר את כל רכיבי התוכנה ע"י ריבו. מה לא ברור...

עיין מה שכתבתי למעלה שהם לא מפריעים אחד לשני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה