כללי פוטושופ CS2/CS5

• הוסף לסימניות
בבית דפוס שאני עובדת בו יש פוטושופ CS2 גירסה 9.
גם בבית עד עכשיו יש לי את הגירסה הזו כי העדפתי שלא יהיה לי יותר מדי בלאגן פעם עם גירסה כזו ופעם אחרת,

עכשיו אני רוצה לעבור לCS5, יש אפשרות לפתוח קבצים שעיצבתי ב5 , בגירסה 2?(כמו באילוס. שאני שומרת לגירסה 2)

זה חשוב לי כי לפעמים אני עובדת על משהו בבית וממשיכה איתו בעבודה.. יהיה לי עם זה בעיות, או ש... לשדרג??

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
על קבצי JPG אין שום בעייה.
על קבצי PSD יש אפשרות לפתוח בגרסאות קודמות רק אם היה מסומן על מצב תאימות.
כמובן שפונקציות שקיימות רק בCS3 ומעלה לא יעבדו בCS2

• הוסף לסימניות
סאילוסטרייטור יש אפשרות לשמור בגירסה ישנה יותר

• הוסף לסימניות
ז"א שיהיו קבצים שאני יכין בCS5 ואני לא יוכל פתוח אותם בCS2? או שזה רק ישתנה בחלק מהפונקציות?

• הוסף לסימניות
מCS5 לCS3 הצלחתי לשמור אבל הטקסט הפך לתמונה והשכבות נשמרו כפי שהם.

• הוסף לסימניות
תודה!

חבל אני יצטרך להישאר עם 2 :(:(

• הוסף לסימניות
תחליפי גם בעבודה..:)

• הוסף לסימניות
תקווה זה רעיון מעולה

אם רק אני הייתי בעלת העסק :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה