כללי פוטושופ CS4 והעתק הדבק

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לשמור מסך, ולהדביק בפ"ש CS4, או שצריך ללכת בדרך הארוכה, לשמור לצייר של וינדוס, לשמור את זה כקובץ JPEG או מה שלא רוצים, ואז לפתוח ב פ"ש?

• הוסף לסימניות
פרינט סקרין.
פתיחת מסמך בפוטושופ.
הדבקה.

טיפ קטן: על מנת לצלם דברים מסויימים כמו תיבת חלון וכדומה, באיכות גבוהה יותר, שווה לנסות אלט פרינט סקרין.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
עשיתי פרינט סקרין
פתחתי קובץ בפ"ש
עשיתי הדבקה והוא נתן לי הודעת שגיאה
This is not a valid portable document file (PDF) file can not be opened

חבל שלא נשארתי עם ה CS3
סתם עושות לי בלגאן תוכנות ה CS4
במקום לעבוד אני מסדרת תוכנות.
הדבקה מ CS4 ל CS3 באינדי, הופכת לי את הטקסט אבל ממקם הניקוד לא עובד ב CS4
הפוטושופ לא מקבל העתק הדבק משומר מסך
ויש עוד בלגאנים כמו סדר הדפים ההפוכים באינדי, בתצוגה של הדפים
מרגיז

• הוסף לסימניות
פתיחת מסמך חדש.
הCS4 נמצא בבית שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;288678:
טיפ קטן: על מנת לצלם דברים מסויימים כמו תיבת חלון וכדומה, באיכות גבוהה יותר, שווה לנסות אלט פרינט סקרין.
מה זה קשור לאיכות? הרעיון הוא שזה יצלם רק את החלון הפעיל ולא את כל המסך.

אם פותחים מסמך חדש בפ"ש, הוא אוטו' מציע את הגודל שיש בלוח - קרי, הגודל של התמונה שצילמתם.

אצלי אין שום בעיה בפ"ש CS4.
אולי בגלל שאצלי זה לא חוקי?
(http://www.prog.co.il/showthread.php?t=34629)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה