כללי פוטושופ cs6

• פותח הנושא brod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ בפוטשופ cs6
אני רוצה להעביר אותו למישהי שעובדת על גרסא קודמת יותר
באיזה פורמט אני אמורה לשמור אותו? לא מוצאת כזו אפשרות.

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
תשמרי רגיל זה יפתח בכל גירסה.
רק באינדיזיין צריך שמירה מיוחדת לגירסה ישנה

• הוסף לסימניות
חולק עליך....

מגירסה מתקדמת אי אפשר לרדת.

מה שצריך לעשות זה לשמור בCS6 במשחירה ישנה אפשרות לשמירה לגירסה קודמת וא זזה יפתח בגירסה הקודמת.

הכלל אומר: לא יורד אלא עולה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נו, זו בדיוק היתה השאלה
איך שומרים בשביל מחשב עם גרסא ישנה יותר?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין יש סיומת IDML
לא יודעת מה בפוטושופ, מאמינה שקיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חץ גראפיק;1454135:
חולק עליך....

מגירסה מתקדמת אי אפשר לרדת.

מה שצריך לעשות זה לשמור בCS6 במשחירה ישנה אפשרות לשמירה לגירסה קודמת וא זזה יפתח בגירסה הקודמת.

הכלל אומר: לא יורד אלא עולה

בהצלחה

אתה יודע מניסיון?
בעיקרון רק באינדי' הבעיה

• הוסף לסימניות
גם אני תהיתי פעם לגבי העניין הזה של שמירה לגרסאות קודמות,
שאלתי מישהי שבתחום הרבה שנים - והיא אמרה שבפוטושופ אין בעיה.
רק באינדיזיין ובאילוסטרייטור צריך לשמור על גרסה קודמת.

• הוסף לסימניות
כשומרים על קובץ PSD. יש לוודא שיש "וי" על מצב תאימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה