עזרה פוטושופ

• הוסף לסימניות
מה הוא רוצה?
איך אני פותח את הנעילה
בתודה מראש
{1B0619F4-4659-427E-AF62-336B05932A39}.png.jpg

הפיתרון
אני לא יודעת מה לומר.
יכול להיות שהקובץ נוצר בפוטושופ משנה מתקדמת ושלך הוא מ2020.
מכירה כזה דבר מאילוסטרייטור. לא נתקלתי בפוטושופ.
השגיאה קופצת כשאתה לוחץ על השכבה החכמה או מיד כשאתה פותח את הקובץ?
  • הוסף לסימניות
אם זה בפתיחת קובץ נראה שהוא בעל הרשאה מוגבלת.
תלחצי על מקש ימני בעכבר< מאפיינים< אבטחה, ותתני לו הרשאה בעריכה

• הוסף לסימניות
זה קובץ מוואקפ שהורדתי הכל נפתח חוץ משכבה אחד אני לוחץ איפה ימין ? כשאני על השכבה ? הוא לא נותן מאפיינים

• הוסף לסימניות
השגיאה מתייחסת למאפיינים של סייר WINDOWS ולא למאפייני שכבה.
למה השכבה כבויה? בכוונה? יכול להיות שאם תדליק את העין זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
למאפיינים תוכל להגיע כך: עמוד על הקובץ ולחץ לחיצה ימנית על העכבר או לחילופין מ3 נקודות בצד.

1737020037004.png

לאחר מכן עבור ללשונית אבטחה עמוד על המשתמש שלך ובעריכה תוכל להגדיר לו הרשאות. תן לו הרשאה מלאה.
1737020363936.png

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה לומר.
יכול להיות שהקובץ נוצר בפוטושופ משנה מתקדמת ושלך הוא מ2020.
מכירה כזה דבר מאילוסטרייטור. לא נתקלתי בפוטושופ.
השגיאה קופצת כשאתה לוחץ על השכבה החכמה או מיד כשאתה פותח את הקובץ?

הפיתרון
  • הוסף לסימניות
התוכנה שלכם פשוט כנראה ישנה ולא תומכת את המוקאפ הזה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה