כללי פוטושופ

• הוסף לסימניות
למה כשאני יוצר תיבת טקסט בפוטושופ אז האותיות בעברית מתהפכות לי?
לדוגמה: המגודל .....

• הוסף לסימניות
בשבוע האחרון העלו את השאלה הזו.
תעשו חיפוש בפורום.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ב paragraph וב- character בשניהם - תעשה reset

• הוסף לסימניות
רק בתיבת טקסט או גם בטקסט רגיל?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהפוטושופ שלך לא תומך בעברית.
מה שאפשר לעשות זה להקליד אות ללחוץ על חץ שמאלי ולהקליד אות שניה. (כמובן שלטקסט ארוך זה די מתיש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1046005:
נראה לי שהפוטושופ שלך לא תומך בעברית.
מה שאפשר לעשות זה להקליד אות ללחוץ על חץ שמאלי ולהקליד אות שניה. (כמובן שלטקסט ארוך זה די מתיש)
לא נראה לי שזה הסיבה היות ומדובר בתופעה חדשה בפוטושופ שלי מה שאומר שבעבר יצא לי כבר לכתוב בעברית וזה עבד בסדר גמור...

• הוסף לסימניות
כמדומני באשכול שפתחו על כך הציעו:
לפתוח קובץ פוטושופ ישן ששם יש כיתוב בצורה הנכונה ולעבוד על זה.

• הוסף לסימניות
לסגור את פוטו שופ, ולפתוח אותו עם קובץ ישן שיש בו טקסט טוב, לי זה הסתדר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
את זה אני יודע וזה באמת עובד השאלה אם זה הפתרון היחיד...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה