כללי פוטושופ

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב מהיר מאד, והפוטושופ שלי עובד איטי לאחרונה, כך שהעבודה שלי לוקח כפולות הזמן :(
מישהו יודע מה הם הגורמים?

• הוסף לסימניות
נסה לשנות בהגדרות התוכנה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עשיתי את זה נראה אם יעזור.
עוד?

• הוסף לסימניות
אולי אתה עובד ברזלוציה לא נכונה?
אולי יש תוכנות שפועלות ברקע שלוקחת הרבה משאבים?

• הוסף לסימניות
אם התוכנות לוקחות הרבה משאבים הי' כל המחשב איטי, לא?

• הוסף לסימניות
אולי לאפס את כל הפוטושופ.
פתיחת הפוטושופ כששיפט לחוץ.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה עזר לי מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1174593:
אולי לאפס את כל הפוטושופ.
פתיחת הפוטושופ כששיפט לחוץ.

האם השיטה הזו עובדת בכל תוכנות אדובי?
מה זה בדיוק מאפס?
כדאי לנסות או שזה סוג של סיכון?

• הוסף לסימניות
למי שיודע להגדיר זה לא סיכון.
יש אנשים שדברים לא יראו כמו שהם רגילים והם יתחרפנו עד שיבינו איך להחזיר את זה לדרך שבו הם רגילים. וזה כולל את התצוגה, הגדרות הקש, שמירת הסטוריה, קיצורי מקשים וכו'. בקיצר כמו תוכנה שעכשיו התקינו אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה