כללי פוטושופ

• הוסף לסימניות
אם וכאשר אני רוצה ליצור את הכיסוי הזה או דומה לכוס אחרת או כל אוביקט שהוא
איך הכי קל/מקצועי/נכון ליצור את זה טוב
כמובן מדובר על אחרי שיש לי את שתי התמונות של הסריג והכוס..
ויש לי כמה דרכים בראש אבל מענין אותי לדעת איך הכי מקצועי..

קבצים מצורפים

• stock-photo-knitted-red-cup-with-christmas-lights-at-background-167066291.jpg
    KB 28.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אפחד?
ז'תומרת שכל הפרסומות הללו זה תמונות קנויות משאטר?

• הוסף לסימניות
או שמישהו סרג, הלביש וצילם בעצמו.

• הוסף לסימניות
לכל תוצאה אפשר להגיע בדרכים שונות. מי החליט שהדרך שלי היא יותר מקצועית מהדרך שלך?
אם התוצאה מספקת, לא משנה איך הגעתי אליה.

• הוסף לסימניות
אם היה לי תמונה של כוס וטקסטורה של סריג, יכול להיות
שהייתי מנסה 'להלביש' את הטקסטורה על הכוס ב-wrap

• הוסף לסימניות
היית מנסה עם כלי הכהיה והבהרה , וכן עיוות עם דיסטורט
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;1862844:
היית מנסה עם כלי הכהיה והבהרה , וכן עיוות עם דיסטורט
בהצלחה

עיוות דיסטורט לא יוצר את האפקט של הנפח. הטקסטורה עצמה שטוחה. עם עיוות wrap אפשר לתת לזה את הצורה של הכוס.

• הוסף לסימניות
כל הפרסומות האילו הן תמונות קנויות משאטר- כן.
(זה עולה גרושים למי שיש מנוי, אין סיבה להתחיל לטרוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה