כללי פוטושופ!!!!!!

• הוסף לסימניות
שלום!

אני פותחת תמונה בפוטושופ ואני רוצה לבחור אובייקט מסויים ולעשות לו בחירה עם ה-smart tool ואח"כ לבחור אותו מדוייק יותר... (לא זוכרת איך קוראים לזה עכשיו)

אני לא מצליחה!
המחשב קורס לגמרי!!!!!!!

מה עושים????????????

דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;2149167:
שלום!

אני פותחת תמונה בפוטושופ ואני רוצה לבחור אובייקט מסויים ולעשות לו בחירה עם ה-smart tool ואח"כ לבחור אותו מדוייק יותר... (לא זוכרת איך קוראים לזה עכשיו)

אני לא מצליחה!
המחשב קורס לגמרי!!!!!!!

מה עושים????????????

דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה.

המחשב קורס?????????????
תטפלי בו:p

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי...

כיביתי והדלקתי שוב

עשיתי ריפרש- reefresh וכלום לא עזר,

(גם כיבתי את המחשב וחיכיתי כמה דקות)

אולי יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו???

:(:mad::eek::confused::(:mad::eek::confused:

• הוסף לסימניות
אולי הקובץ גדול מדי בטעות?
תבדקי בimage size
יכול להיות שזה תוקע את הביצועים

• הוסף לסימניות
תודה, אבל זה תמונה ממצלמה רגילה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה