כללי פוטושופ

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני מתפטרת מהמריחות הלא חלקות האלו
טשטוש רק מחמיר את המצב:eek:

קבצים מצורפים

• 1.PDF
    KB 430.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
למה לא לעשות חדש?

קבצים מצורפים

• מעברים.jpg
    KB 682.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אותי זה גם מאוד מעניין
לאה אם כתבת רק הערה זה אומר שאת לא יודעת??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;397252:
אותי זה גם מאוד מעניין
לאה אם כתבת רק הערה זה אומר שאת לא יודעת??
לא יודעת מה? איך לטשטש? זה אף פעם לא יצא מושלם,
בדוגמה שהעלתה פפפ, נראה לי יותר פשוט לעשות חדש.
בתמונות אחרות, מורכבות יותר, כדי לטשטש אפשר להשתמש בכלי החותמת.

• הוסף לסימניות
שימי לב שגם בדוגמא שהעלת יש מריחות. אמנם פחות אבל עדיין.
(וחוץ מזה, מה אתם ערים בכאלה שעות?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פפפ;397254:
שימי לב שגם בדוגמא שהעלת יש מריחות. אמנם פחות אבל עדיין.
(וחוץ מזה, מה אתם ערים בכאלה שעות?)
מי ששואל בשעות כאלה...:)
כן, כי לא נתתי לזה רזולוציה נכונה, רוצה שאנסה שוב?

• הוסף לסימניות
לא, כי זה לא בדוגמא הזו ספציפית זה קורא לי מלא פעמים כשאני עושה רקעים עם מברשות ואפקטי תאורה וזה קורה גם בגרדיאנט. בפוטושופ זה נראה מהמם וכשני מעבירה לאילוס או סוגרת PDF אז זה המצב. :( זה אומר שאין פתרון?, :confused:

• הוסף לסימניות
בגלל שזה בפוטושופ (מבוסס על פיקסלים) אז בהעברה לתוכנה וקטורית אחרת רואים את המעברים מפוקסלים או מופרדים. יש פתרון, לעשות את זה ישר באילוס.

• הוסף לסימניות
אויש מה ההשוואה לתוצאות בין מש לבין אפקטים של פוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה