עזרה פוטושופ

• פותח הנושא EXIT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אפשר בפוטושופ להפוך תמונה לציור

(לא חייב משהו מאד מקצועי , לצורך תחפושת)

• הוסף לסימניות
אם הכוונה להפוך לוקטורי - אפשר באילוסטרייטור >> טרייס
בפוטושופ יש אפקטים מסוימים שיכולים להפוך תמונה למראה של ציור

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
@צריח 2 הסרטונים חסומים בנטפרי

• הוסף לסימניות
@צריח 2 הסרטונים חסומים בנטפרי
צודק גם לי..
בכ''א יש פה מוקאפ נדיר של ידידנו @תלמידים שאני בטוח שתהנה ממנו
והוא פתוח בנטפרי ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונה לציור (1).jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי אישית יש את:

חידשת לי עוד משהו על פריפיק
''אכן יש מוקאפים כאלה בפריפיק ואנוכי לא ידעתי''

איזה חזק!!!!!!
טוב לדעת את זההההה
אחד היפים
אכן, יש דברים מהזה מגניבים ב'פריפיק', רק צריך לדעת למצוא אותם,
נראה לי שצריך לפתוח פה איזה פורום של כל מיני דברים מגניבים, מוקאפים וכדו'.
[או אפילו לעשות Google Sheets משותף עם קישורים, דעתכם?.
על הדרך כבר באמת הגיע הזמן לסדר פה את הקהילה ולפתוח פורום מיוחד לבקשות הורדות 'פריפיקים'
וגם פורום מיוחד ל'זיהוי פונט'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה