פוטו איכותי בבני ברק

• הוסף לסימניות
איפה מדפיסים תמונות באיכות מעולה בבני ברק?
אפשר גם באישי
תודה!

• הוסף לסימניות
פוטו איכות בחזו"א

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על פוטו איכות בב"ב

• הוסף לסימניות
מעבדה הדיגיטלית -ב"ב -איכות ושירות מעולים!

• הוסף לסימניות
מאד הרבה ממליצים על פוטו איכות ושמעתי שגם צלמים מפתחים אצלהם,
אני כבר פיתחתי שם פעמיים כמות מאד גדולה של תמונות ובשתי הפעמים מאד התאכזבתי.
אני מאד סקרנית לשמוע מאחרים למה הם נקראים יותר מוצלחים מאחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1450357:
מאד הרבה ממליצים על פוטו איכות ושמעתי שגם צלמים מפתחים אצלהם,
אני כבר פיתחתי שם פעמיים כמות מאד גדולה של תמונות ובשתי הפעמים מאד התאכזבתי.
אני מאד סקרנית לשמוע מאחרים למה הם נקראים יותר מוצלחים מאחרים.

מעניין אותי מאוד מה התאכזבתם.
אני פיתחתי בכמה מקומות ותמיד חזרתי ל"פוטו איכות" בנתיים לא מצאתי בשום מקום את האיכות של התמונות כמו שהם מפתחים.(וגם השירות)

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
03-5789424

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה