פוטו שופ לא נפתח

• הוסף לסימניות
מהבוקר התוכנה לא עולה ומעלה תא חלון השגיאה הבא:
מה פשרו?

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
להתקין את הפטושופ מהתחלה.

• הוסף לסימניות
שאלה בנאלית:
עשית הפעלה מחדש למחשב?

• הוסף לסימניות
כמובן הפעלתי ולא הסתדר
שחזור מערכת יעזור?

• הוסף לסימניות
אני ניסתי לעשות שחזור מערכת ולא הסתדר. תנסה אולי כן תצליח.

• הוסף לסימניות
כמה שזה נשמע מוזר - לפעמיים פוטושופ קורס\לא נפתח בגלל בעיה בפונט פגום! לכן אם לאחרונה היה איזה שהוא סוג של התעסקות בתקיית הפונטיים, ממולץ לאפס את תקיית הפונטים ולנסות שוב

• הוסף לסימניות
לא התקנתי פונט כלשהו ביום-יומיים האחרונים......
מתסכל.. ניסיתי שחזור ולא עזר, גם בדיקת דיסק ותיקון קבצים לכונן C ולא הועיל......
אצטרך התקנה מחדש

• הוסף לסימניות
תנסי להקליק על שיפט ובו זמנית לפתוח את התוכנה

• הוסף לסימניות
הכי פשוט - ללכת לספריית ההתקנה של פוטושופ ב
לדוגמא:
C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Adobe

ושם, לקחת את כל הספריה של פוטושופ ולשנות לה שם [כדי שתמיד תוכלי להחזיר לקדמותו אם זה לא יעבוד] כשהפוטושופ סגור. תתני סתם שם כמו 123. ואז לנסות לפתוח שוב את פוטושופ. אצלי זה עבד כשקרה לי בדיוק אותו הדבר, עם הברידג'

• הוסף לסימניות
ג'ינגית ומי שאמר - תודה, אך לא הועיל לי.......

• הוסף לסימניות
איזה מתסכל.........
ניסיתי היום התקנה מחדש אחרי הסרה של כל החבילה, ועדין לא עזר לי.
כבר כמה ימים שגמרתי עם העבודות הוקטוריות, אבל אין מנוס, אני חיבת פוטו שופ פעיל מחר!
מה עושים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה