כללי פוטו שופ | מסכת שכבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לאחרונה אני נתקל בתופעה שכל פעם שאני מוחק שכבה ע"י מסכה (דהיינו שאני מוחק מהמסיכה בשחור או בלבן) הוא לא נותן לי אטימות מלאה, כלומר אני לא יכול למחוק לגמרי

אודה לכם מאוד אם תדעו לפתור לי את הבעיה

• הוסף לסימניות
איך אתה מוחק? עם מברשת?

אז תבדוק את הגדרות האטימות במברשת

ואם ע"י מילוי גם כנ"ל

• הוסף לסימניות
מן הסתם השתמשת במברשת לכן, תבדוק למעלה בסרגל השליטה את ה-opacity יכול להיות שהוא לא במאה אחוז או שהמברשת שבחרת שקופה.

• הוסף לסימניות
דויד, מעניין שגם לי זה קרה כמה פעמים לאחרונה ולאו דוקא עם מברשת.

• הוסף לסימניות
אם המברשת שבחרת מוגדרת כ- Wet Edges (קצוות רטובים), גם כשתגדיר 100% אטימות, יש לה שקיפות מסויימת בחלק הפנימי, והאטימות היא רק בשוליים. כדאי לבדוק אם אפשרות זו אינה מסומנת בטעות בחלון Brushes.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;225083:
אם המברשת שבחרת מוגדרת כ- Wet Edges (קצוות רטובים), גם כשתגדיר 100% אטימות, יש לה שקיפות מסויימת בחלק הפנימי, והאטימות היא רק בשוליים. כדאי לבדוק אם אפשרות זו אינה מסומנת בטעות בחלון Brushes.

אני עם פוטו שופ בעברית ולא בדיוק הבנתי איפוא להוריד את הסימון

• הוסף לסימניות
כשאתה בוחר במברשת, בשורה מעל המסמך (-לא בחלון צף) יש אפשרות של 'אטימות' (-זה התרגם,, אין לי בעברית) ושם תשים לב שמוגדר המספר 100, אם כתוב פחות זו הבעיה שלך, תסדר ותצליח.

• הוסף לסימניות
מוגדר על אטימות 100 (את זה אני עוד יודע...)

אבל מה שגרפיק אמר על מברשות, עדיין לא עזר לי

צפה בקובץ המצורף 32897

קבצים מצורפים

• 2_3
    KB 769.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תעשה איפוס Reset Brushes למברשות, כך תקבל את מברשות ברירת המחדל ואז תבחר את אחד העליונות עם צבע שחור מלא, גם בהרכב הצבע וגם באטימות.

כבר נתקלתי כמה פעמים שהמברשת שנראתה רגילה לא היתה בסיסית.

• הוסף לסימניות
לא עוזר, מה יהיה

• הוסף לסימניות
לדעתי תעבור שכבה שכבה במסמך ותראה אם הבעייה לא נוצרה בגלל שכבה אחרת והאשמה בכלל לא במסכה

• הוסף לסימניות
אצלי אני יודעת - שכשיש לשכבה צל חזק-
אז המברשת מוחקת רק חלקית.
וצריך פשוט לעבור שוב ושוב.

זאת בכ"א הסיטואציה שאני נתקלת בה.

• הוסף לסימניות
תבדוק שצבע המברשת הוא שחור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה