פוטרט בקרש

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלום לכולם!

אני אמנם מהפורום השכן (עיצוב גרפי), אבל ביקשו ממני להעלות ולשמוע את חוות דעתכם המקצועית.
אז מה דעתכם על הציור??

כמובן שכל הזכויות שמורות וכו וכו וכו

קבצים מצורפים

• פוטרט.png
    KB 550.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
סטייל ״פישל״ של גדי פולק...

• הוסף לסימניות
ר' ייאל כהן... לא רע... מי הצייר?

• הוסף לסימניות
יש משהו בעיניים שמפריע לי - אלי העין השמאלית רחוקה מידי, וגם לזקן חסר באורך...

• הוסף לסימניות
באופן כללי נראה יפה מאדדד!
יש טיפה בעיות בפרופורציה, כמו העיניים והיד...

• הוסף לסימניות
מקסים! הפרטים יפיפיים, הזקן, העיניים, האף!
היד קצת קצרה, כדאי להוריד את המרפק יותר לכיוון מטה,
וכן הבקבוק יין קצת באויר,
מה הוא עושה עם זה? מחזיק אותו? אז שיראו את היד והכתף (ימיןשלי, שמאל שלו) נוטה לכיוון הבקבוק

• הוסף לסימניות
מהמם מהמם!

הייתי בודקת שוב פרופורציות ראש-יד. גם את המיקום של הראש.
כמו"כ אם אדם אינו פוזל צריך להיזהר ש2 העיניים יהיו לאותו כוון.

הצביעה והקווים יפים מאוד ונעימים לעין!
האם האיור ממוחשב או ידני?

• הוסף לסימניות
הבקבוק נראה לי מידי גדול בפרופורציה

• הוסף לסימניות
בקלות ניתן לזהות את הדמות!
בכללות הציור מאוד מוצלח, אך משום מה המגבעת א'פס לא תואמת את המקור, לא?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה