כללי פוינט

• הוסף לסימניות
אני כרגע מייצר לוגו "פוינט"
א. הייתי רוצה לשמוע האם מבינים את המשמעות בלוגו,
ב. האם הצבעים נכונים.
ג. איזה לוגו מועדף.

תודה על הדקה שהקדשתם בשבילי.

קבצים מצורפים

• לוגו פוינט.jpg
    KB 765.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תנו תגובה קטנה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
על מה הלוגו מדבר?

• הוסף לסימניות
זה מה שאני רוצה, לראות האם מבינים את הנושא בלוגו,

בקיצור זה לוגו ליועצת מאבחנת רב תחומית,
האם זה מתאים.

• הוסף לסימניות
זה לא מספיק מובן לדעתי אולי צריך להוסיף בצמוד שורת הסבר

• הוסף לסימניות
אהבתי את 6 אם כי צריך שיפוץ קטן
בכללי לא הבנתי למה הכוונה עד שכתבת בהודעה השניה שזה למאבחנת...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מנסיון עם השם הזה, אנשים קוראים את זה כמו: FOINET :confused:

• הוסף לסימניות
אבל מה נעשה שזה השם שהלקוח רוצה,
יש פתרון לדבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יויוכוכו;597322:
אהבתי את 6 אם כי צריך שיפוץ קטן
בכללי לא הבנתי למה הכוונה עד שכתבת בהודעה השניה שזה למאבחנת...

בהצלחה

איזה שיפוץ תנו רעיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;597324:
מנסיון עם השם הזה, אנשים קוראים את זה כמו: FOINET :confused:

אפשר להוסיף דגש לפ', ובנוסף, זה שהPoint באנגלית צמוד לעברית גם עוזר לקריאה נכונה של המילה.

אני אהבתי את 1.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להעיר על לוגו אם אין לפחות מיני בריף? או לפחות על מה מדובר.
ואם אני יאהב אחד מאלו, אני אוהב אותו בתור מה? בגלל שזה הטעם שלי הרי לכל אחד טעם שונה. ולמי שתקשיב בסוף מה מתאים זהו האחד שאתה כבר בחרת בתת מודע.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד 1. לדעתי זה מאוד עדין, יפה והפרטים מסודרים טוב.

• הוסף לסימניות
יש בעיה עם התרגום לאנגלית.
צריך להיות: TOUCH THE POINT
וגם לאחר תיקון נראה לי שלא קיים כזה ביטוי באנגלית. ואז זה נשמע כמו תרגום מילולי צולע ללא משמעות.
הייתי ממליצה לשלב רק את המילה POINT כדי שלא להסתבך בנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה