כללי פולדר איך מוסיפים כיס

• הוסף לסימניות
חו"ד תעזור כמו תמיד
בקשר לכיס אני יודעת שאני צריכה להוסיף אותו לכריכה בגב !גודל? ואם הוא ישר או מעט אלכסון בצד ימין? צשובת המבינים בדבר תעזור להכנה לדפוס
האם זה נכוון להשאיר חלק ריק לחלוטין בפנים הפולדר (במקום בו מונחה הכיס) או שמא למלא בגרפיקה עדינה ע"מ שבבוא היום אולי הכיס ישמט.

קבצים מצורפים

• 1
    1.6 MB · צפיות: 10
  • 1
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
פולדר נחתך ע"י שטאנץ
לכן צורת הכיס וגודלו תלוי בשטאנץ שבו הוא יחתך
כדי לדעת גודל מדויק ולקבל שרטוט את צריכה לפנות לבית הדפוס שיבצע את העבודה ולקבל ממנו הוראות

• הוסף לסימניות
ולגבי העבודה עצה היא יפה ומעניינת.
אולי כדאי להבהיר טיפה את העיטורים ולהקטין את הטקסט בגב הפולדר

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו מעלי - את חייבת שטנץ מהדפוס שבו זה יודפס, ולא סתם "להשיג" שטנץ כלשהו ממישהו.
האמת, היית צריכה את השטנץ לפני תחילת העבודה אבל לא נראה לי סיפור להעביר את הכל לקובץ אחד
שימי לב שצריך להפוך את הגרפיקה של הכיס כי הוא מתקפל

לגבי העבודה -
מאוד יפה ומושקעת!
- משהו בשילוב הצבעים לא לגמרי מסתדר לי בעין, אולי קצת לצמצם את גווני התכלת השונים
- ההדמי'ה של הבנין בכריכה נראית לא לגמרי גמורה
- התמונות בגב - יש חוסר אחידות בהצללות, במיוחד אחת ממש מוגזמת
- יש לבטל מרכאות טיפוגרפיות
- הפרטים למטה מטושטשים, לא יודעת אם בכוונה או בטעות (רק שאם בכוונה.... עדיין המספר קריא לחלוטין)
- טקסט מאחור להקטין ולהחליף לצבע תואם כלשהו (חום כהה למשל)

• הוסף לסימניות
זה עבודה יפה, אבל יהיה חבל לשלוח אותה ככה לדפוס,
כדאי להשקיע עוד עבודה של שעה וזה יהיה מושלם

הייתי משנה את הפונטים, מחליש את האטימות בעיטורים של הרקע
ובודק עוד צבע חוץ מכחול
השער צריך מתחתיו צל הוא נראה באוויר, בכלל הוא בחלק העליון של העמוד, תוריד אותו קצת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה