כללי פולדר להדפסה

• הוסף לסימניות
הכנתי פולדר,שזה פולדר דו צדדי ואיך אני מסדרת את זה במחשב כדי שייצא טוב בהדפסה.
זה יותר גדול מA3 זה בערך 65 ס"מ על 40 ס"מ אז לבקש שידפיסו בחצי גליון?

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאת מדפיסה את זה לצורך פרוייקט בלימודים? גוזרת ומדביקה לבד?

את השאלה הראשונה (איך אני מסדרת את זה במחשב) לא הבנתי. תפרטי מה את רוצה לסדר.
לגבי הגודל - חצי גליון זה 50 על 70, אז זה בסדר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;333927:
אני מבינה שאת מדפיסה את זה לצורך פרוייקט בלימודים? גוזרת ומדביקה לבד?

את השאלה הראשונה (איך אני מסדרת את זה במחשב) לא הבנתי. תפרטי מה את רוצה לסדר.
לגבי הגודל - חצי גליון זה 50 על 70, אז זה בסדר לך.

כן זה לצורך פרוייקט בלימודים.
במקום להדפיס 2 דפים לחתוך ולהדביק זה נראה פחות טוב, אני רוצה להדפיס בדף אחד (דו צדדי) שייראה כמו אמיתי.
הכוונה שלי כאילו איך לסגור פי די אף שאוכל להדפיס דו צדדי? אף פעם לא נסיתי...

• הוסף לסימניות
קודם כל תעשי בליד רציני, כי לא תמיד מדייקים ב-100% כשזה לשכת שרות.
חוצמזה, תלכי להדפיס במקום טוב, שיש להם סבלנות להסביר לך מה לעשות.
על פניו - נראה לי - להצמיד את זה לאחד הצדדים של הדף, כך שיהיה קל לכוון.

• הוסף לסימניות
בגרפציק בירושלים יש אפשרות להדפיס פולדרים בודדים, עם כיס אחד או שניים
הם נותנים לך גריד, וזה פשוט ממש, ובמחיר מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה