כללי פולדר

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• פולדר 2.jpg
    KB 928.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הייתי מנסה קומפוזיציה פתוחה ודינמית יותר.
אל תפחד לצאת מהמסגרת.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!
נראה מקצועי מאד!
בהצלוחע!

• הוסף לסימניות
מרשים מאוד!

אולי מעט להבהיר את האפור.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שזה פולדר. אני חושבת שהצבע האפור בסדר גמור בהתיחס לזה שזה אמור להכיל דפים לבנים.
פולדר בד"כ אמור להיות צבעים כהים.
יפה מאד!!
לא נראה לי שצריך לשנות משו.

• הוסף לסימניות
מקצועי, ומרשים מאד!

הערות קטנות, המילים "קבוצת שיא לכיש", אם אפשר לוותר עליהם, עדיף, אם לא לנסות למצוא מקום אחר, כמו"כ הצבע לבן צח קצת צורם לי מכיון שהמבוך לא לבן בגלל האפקטים.

המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;500601:
אל תפחד לצאת מהמסגרת.
מה רע בקומפוזיציה הזו?
לא תמיד חייבים לצאת מהמסגרת.

• הוסף לסימניות
האפור הוא צבע מסוכן.
על שטח כ"כ גדול הוא עלול לצאת מת. על המסך זה נראה לך אחלה, יוקרתי... מה רע..
אני ממליץ לך ללכת לבית דפוס בזמן ההדפסה, כיוון גוונים נכון יכול להשפיע סוף.

• הוסף לסימניות
מקסים!!

נכתב ע"י naamah;500601:
אל תפחד לצאת מהמסגרת.

מדובר על משכנתאות ונדלן משו דיי מרובע ולא דינמי

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ומעניין. האפור נראה לי בעייתי, ובהדפסה על אחת כמה וכמה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איזה צבע הייתם ממליצים במקום האפור?
לבן, או אפור בהיר מאד נראים לי מידי חיוורים.

• הוסף לסימניות
מה זה??
לא תיווך מגורים??

• הוסף לסימניות
תנסה לעשות את האפור יותר כהה ומעליו פסים לבנים עם קצת שקיפות. להוסיף ירוק לרקע יהיה קצת קיצי.

• הוסף לסימניות
צבע אפור יותר כהה לא יהיה בעייתי, רק הצבע העכשווי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה