פוליאור זהב- מי יודע? עזרה דחופה.

• הוסף לסימניות
האם השתמשתם בפוליאור זהב של טמבור לצביעת רהיטים?
מחפשת מידע על צביעת ארון בצבע בתנור כשהידיות האינטגרליות היהו בזהב וזה מה שהמליצו בטמבור.
אנא, בבקשה, מי יכול לענות לי תשובה???? איך זה יצא? האם זה יהיה זהב ממש או רק זהב בכאילו?
תודה.

• הוסף לסימניות
עשינו אצל נגר ארון ידית אינטגרלית זהב, צבועה שלייפלק
לא יודעת אם זה של נירלט או טמבור
בתמונה זה נראה כהה יותר מבמציאות

20210121_233323.jpg

• הוסף לסימניות
@אילת ח
זה נראה זהב או יותר חרדל כהה? יצא כמו שהתכוונת? יש לך מספר צבע/ גוון/ חברה? מאד מאד יעזור לי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את מחפשת זהב מטאלי- לחברת גוונים יש מניפה מתאימה. לא ידוע לי על גוון כזה מטמבור

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיצא ארון בהיר עם ידיות אינטגרליות זהב, ואני לא מצליחה להבין אם זה יצא באמת זהב יפה ומבריק. מזו חברת גוונים? @יופי של תכנון:) תוכלי לכוון אותי?

• הוסף לסימניות
לא מספיק שיהיה מבריק כי לכל צבע אפשר להוסיף אחוזי ברק. את צריכה לחפש גוון מטאלי (מתכתי) בשביל לקבל את האפקט הרצוי.
לטמבור אין מניפה עם גוונים מטאלים. ל"גוונים" יש.
(יש להם גם אפשרות ליצור באופן בלעדי גוונים בהתאמה אישית)

לא יודעת אם הם עובדים גם עם לקוחות פרטיים. תנסי לברר מולם.

• הוסף לסימניות
זה זהב ממש בכלל לא חרדל(חשוך שם כי עדיין אין תאורה) אבל לא מבריק. מט

• הוסף לסימניות
אין לי מושג הנגר שלח למצבעה,

• הוסף לסימניות
1612509745222.png

זה יישום של פוליאור זהב
(לא שלי, מקבוצה של חידוש רהיטים)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה