התייעצות פוליפאן/רונדופאן לדופן סוכה, נראה לכם בסדר מבחינה טכנית?

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי מרפסת וחשבתי לשים כמה עמודים של 5*5 ולהבריג עליהם לוחות פוליפאן או רונדופאן (משהו דומה לקלקר דחוס) שישמשו כדופן לסוכה. מישהו פעם ראה כזה דבר?

1) מה אתם חושבים על הרעיון? יחזיק מעמד? מה אם ירד גשם או יש רוחות?
2) אני רוצה לעשות בהם חלונות שייכנס אור (על ידי חיתוך עם סכין יפני), איזה חומר שקוף אני יכול לשים על החלון כדי שלא ייכנס אוויר מהחלון?

יש לכם איזה שהוא הערה או רעיון אחר?

תודה

• הוסף לסימניות
שמעתי על זה כתוספת בשביל בידוד, לא כדופן בפני עצמו.
לא יחזיק להרבה שנים- מקבל דפיקות, ציפורים מנקרות בזה...
לחלונות- אפשר לקנות לוחות שקופים במכירות של סוכות, או להדביק שקף אם לא רוצים שייפתח

• הוסף לסימניות
לחלון מפה שקופה עבה לפי מטר בטמבוריות
לדפנות הרוחב של רנדופן זה כ50 סמ אז תחשבו מה אתם חוסכים

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות

עוד רעניונות או תגובות??

שמעתי על זה כתוספת בשביל בידוד, לא כדופן בפני עצמו.
לא יחזיק להרבה שנים- מקבל דפיקות, ציפורים מנקרות בזה...
לחלונות- אפשר לקנות לוחות שקופים במכירות של סוכות, או להדביק שקף אם לא רוצים שייפתח

האמת לא משנה לי אם זה רק לכמה שנים או אפילו לשנה הזאת. השאלה אם אפילו לסוכות אחת יהיה טוב. אם ירד גשם, יחזיק מעמד??

• הוסף לסימניות
במרכז? או בירושלים/צפון/דרום?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה