דרוש מידע פונה לירושלמיות- יודעות פרטים על גמ"ח בגדי ארועים לנשים?

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה טובה לפני לידה שצריכה דחוף בגד לארוע, אמרו לה שיש גמ"ח כזה בירושלים באיזר סורוצקין. מישהי יודעת פרטים מדויקים יותר?

• הוסף לסימניות
יש באיזור גוש 80
ברחוב גבעת משה מאחורי התחנה גמ"ח בגדים גדול של מלר.

• הוסף לסימניות
כן בגדי אירועים לנשים ובנות.
צריך להיות לי המספר, כרגע נסתר ממני...:rolleyes:
אכתוב פה כשאמצא.

• הוסף לסימניות
ממש תודה-היא נואשת ואין לה פרטים. אמרתי שבפרוג בטח ידעו. (היא לפני לידה ולא שווה לה לקנות, והאירוע ממש אחרי שבועות)

• הוסף לסימניות
מצאתי את המספר פה בפורום...
מלר: 050-4194374

מוסיפה, זה בעצם לא גמ"ח אלא השכרה, במחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
בזמנו היה אצל שרון בבית וגן: רחוב מינצברג 13
02-6432359
02-6432082
02-6431967
02-6422469

כדאי לשאול אם יש עבור נשים לפני לידה - זה ממש גמ"ח וחסד גדול

מזל טוב

• הוסף לסימניות
בהמשך מהנ"ל- רייכמן - הגמ"ח ברחוב כהנוב 50, מול דיסקין 15
בזמנו: השעות היו:
יום א' - 10-12
יום ב': 14:30 - 16:30
יום ה': 16-18

כדאי לשאול אם יש גם להריון

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים (3?) היה את "שמלה להשכיר" נדמה לי שכך קרו לזה ששלחו למחשב - כדאי לבדוק אם עדיין קיים

• הוסף לסימניות
הגמח של רייכמן עבר לרחוב הגרא לא זוכרת מספר בניין

• הוסף לסימניות
תשמעו, רוח ההתנדבות והעזרה פה בפורום מרגשים אותי כל פעם מחדש! תודה לכולכן. תמיד מקבלים מענה בשמחה וברוח טובה, זה לא מובן מאליו בדורינו הקר והמנוכר

• הוסף לסימניות
מלר זה לא גמ"ח וגם לא ייעודי לבגדי הריון.
יש אכן גמ"ח בסורוצקין 41 אאל"ט. פרטים יש במדריך החרדי בסעיף גמ"חים.

• הוסף לסימניות
תשמעו, רוח ההתנדבות והעזרה פה בפורום מרגשים אותי כל פעם מחדש! תודה לכולכן. תמיד מקבלים מענה בשמחה וברוח טובה, זה לא מובן מאליו בדורינו הקר והמנוכר
טוב אחרי שראיתי את המחמאות הלכתי לחפש במדריך ;)
יש פה: "עזר נעמי" ליום יום, שבת וארועים.
סורוצקין 43 ימים א' וג' 19:30-21:00 02-5372649
אני לא יודעת למה מדגדג לי שהיה משהו ייעודי לבגדי אירועים בלבד. אולי אני מתבלבלת.

• הוסף לסימניות
מלר זה לא גמ"ח וגם לא ייעודי לבגדי הריון.
יש אכן גמ"ח בסורוצקין 41 אאל"ט. פרטים יש במדריך החרדי בסעיף גמ"חים.
מלר אכן לא גמ"ח, כבר כתבתי.
ויש שם בוודאות בגדי הריון!

• הוסף לסימניות
הבת של שרון לעיל,
מחזיקה גמ"ח לבגדי ארועים לנשים לפני לידה
תמר אילן, טלפון 0548447566

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח לבגדי הריון ברחוב פנים מאירות. הבגדים מחו"ל חלקם חדשים מעודפים. יש להם גם בגדי אירועים חלקם השכרה ולא גמ"ח. אוכל לברר מספר אם זה עדיין רלוונטי.

• הוסף לסימניות
טוב אחרי שראיתי את המחמאות הלכתי לחפש במדריך ;)
יש פה: "עזר נעמי" ליום יום, שבת וארועים.
סורוצקין 43 ימים א' וג' 19:30-21:00 02-5372649
אני לא יודעת למה מדגדג לי שהיה משהו ייעודי לבגדי אירועים בלבד. אולי אני מתבלבלת.

שכנה לשעבר של הגמ''ח הנ''ל.
יש שם אכן בגדים לאירועים, ואני חושבת שהם יחסית עדכניים ולא מיושנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה