כללי פונטביט, הפסדתם לקוחה. לא חבל?

• הוסף לסימניות
כי בסוף קניתי בפונטייפ
ולמה?
קודם כל , אקדים - רציתי לקנות חבילה של משקלים. ולא, לא רציתי המון. כי לא מזמן סגרתי חבילה ואני לא מרגישה צורך בעוד מאה משקלים כעת. מצד שני - אני מתחילה כמה פרויקטים חדשים עכשיו, ובא לי לעשות אותם עם פונטים חדשים ולא עם כל הישנים שנמאסו עלי. אז הרמתי טלפון לפונטביט - כי שם אני תמיד רגילה לקנות, ואני אוהבת את הפונטים שלהם. החבילה שהם הציעו לי היא של 100 משקלים ב-1900 שח. "אני אוכל לבחור גם מהקטלוג של 2014?" שאלתי. התשובה שלילית. אם כך, אין לי מה לעשות עם 100 משקלים. את השנים הישנות כבר ניצלתי עד תום, ובקטלוג החדש יש פחות משליש מזה.
הרמתי טלפון לפונטייפ. הציעו לי חבילה של 30 משקלים, בסוף סגרנו על חבילה של 40 משקלים, ב 590 ש"ח. ולא רק זה, אלא שיש לי אפשרות בחירה לכל החיים! וחצי שנה מהפונטים החדשים שיוצאים.
אז נכון, זה לא בדיוק אותו מוצר, כל אחד יש לו פונטים אחרים, אבל מצאתי שגם לפונטייפ יש פונטים נהדרים, ויש לי מה להנות מהם לא פחות.
אז פונטביט, תתעוררו, לפני שתמצאו שהלקוחות עזבו אתכם לטובת מי שנותן שרות ומחירים טובים יותר.

• הוסף לסימניות
תהני מהפונטים המעולים של פונטביט, שכבר יש לך,
ותהני לא פחות - מהמצויינים של פונטייפ
אין שום סתירה
בכל תקופה מתאים משהו אחר
ולכל אחת מהחברות יש שיטת עבודה שונה
(סה"כ פונטביט הגמישו את התנאים שלהם בעקבות פונטייפ,
כך שהתחרות עושה לשניהם רק טוב)
אצל פונטייפ יש גם פונטים שמוצעים בבודד במחיר ממש זול (יחסית)
ובפונטים לעימוד מורכב אין להם מתחרים
ומצד שני - אצל פונטביט (בינתיים) מבחר גדול יותר ומגוון

• הוסף לסימניות
גם אני מחכה שפונטביט יאפשרו קניה של כמה משקלים בודדים במחיר סביר.
לא אקנה חבילה בשביל זה, יש לי כבר שניים, אבל לא היה איכפת לי לחדש כל פעם קצת.

• הוסף לסימניות
אם היה באמת חשוב לך לקנות בפונטביט, והיית מלחיצה קצת יותר, הם היו נותנים לך "אישור מיוחד" (כזה שלא נותנים לאף אחד.. וגם אל תספרי לחברות..) לבחירה גם מהקטלוג של 2014.

במבצעי סוף שנת 2012 של פונטביט, כשהתלבטתי אם לרכוש חבילה נוספת, הם מאד ניסו לבוא לקראתי ולהתגמש - הציעו לי יותר תשלומים וזמן בחירה ארוך יותר.. ואפילו פנו אלי בטלפון ובמייל יום לאחר שהסתיים המבצע, אם אני בכל אופן רוצה לקנות הם יאשרו לי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה