פונט פונטביט נותנת לסטודנטים פונט "אלסקה" חינם

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר אליהם, או לשלוח מייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> | 03-6811211
הם שולחים רישיון, צריך למלא אותו ולשלוח אישור לימודים

קבצים מצורפים

• פנטביט.png
    פנטביט.png
    KB 126.5 · צפיות: 562
  • הוסף לסימניות
אם כבר מדובר על פונט ביט,
אני גרפיקאית מתחילה וקונה עכשיו חבילת פונטים מפונט ביט, הם כתבו לי שאני צריכה לבחור 300 פונטים מהמוני הפונטים שלהם.
רציתי לדעת האם אני אמורה לבחור לפי הטעם שלי או שיש איזושהיא רשימת פונטים שכל גרפיקאי ממוצע משתמש בה.
אשמח לתגובה.

• הוסף לסימניות
יש את המומלצים, והנצרכים ביותר,
עדיף לא לקחת בהתחלה פןנט ראוה או כל מיני דברים כאלה, רק אם יש לך שימוש ספציפי בשביל זה.
אני גם עכשיו קניתי, זה מה שאני חושבת שמומלץ לקחת בתור התחלה:

לוורנה
פרנק ריהל
אלפה
קפה

עגול
שירי
החלוצים
שלאגר
רימונה
אביר

נוגה
טיבעית

• הוסף לסימניות
שירי מומלץ? אני הייתי מוותר עליו (למרות שיש לי...)

בנוסף כדאי לקחת: נוסטלגיה, אמפטיקה, תמליל, בזנט, טיפוגרף, איזמל, קריולה, לוטוס, מסע, קרמל, טרנספומטור, ויקרא כל משקליו,אנאל, מטאלי, ספוילר, ספרדי, (תהילה), הדסה חדש, סטוק, קטיפה, אוטרקיה, אוריה/טאקו, אוקספורד, אלגנטי, קמפיין, קליגרף, אקספרסיבי בוקר טוב, סנדלר, לוינסקי, סמיטריילר, מרקש, סטארגייט, פלשבק/תוצרת הארץ, פרמיירה, קונספט, קינגפוקס, רוקוקו, פלמינגו/מוסקיטו, קרנף / קקאו, תינוק/אפיקומן, אלטיקלישר, אבוקדו/במפי/פטריה/תצפית, מאיה, מגע, פואטיקה, שפע, מזל/אשר, ים המלח, אשכנזי, אורגני, מלטף, מעב, מרציפן, ג'אגלינג.

• הוסף לסימניות
מצטררפת להמלצה של @אוהב0ישראל אני לקחתי בתחילה כ-50 שהמליצו לי ואח"כ ראיתי מה הכי שימושי והיתה לי אינדיקציה מה אני צריכה
באופן כללי הייתי ממליצה לקחת יותר משקלים מפונטים "חזקים" מאשר מגוון רב של פונטים

• הוסף לסימניות
הפונט אלסקה הלעוס כבר מזמן שווה חינם
כמעט כל קייטרינג בינוני ומטה משתמש בו ללוגו שבו הל' נראית כמו מצקת

• הוסף לסימניות
הפונט אלסקה הלעוס כבר מזמן שווה חינם
כמעט כל קייטרינג בינוני ומטה משתמש בו ללוגו שבו הל' נראית כמו מצקת
צר לי שאני חולק אבל מי שביקר ב"שערי רווחה" בירושלים ברחוב בריינדיס וראה מה הם עשו מ"אלסקה" חושב שעדיין יש לו פוטנציאל ענק

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה