כללי פונטביט, פונטייפ, ומה שביניהן.

• הוסף לסימניות
חבילה של 132 משקלים, במחיר של 1176 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1823415:
מישהו יודע מה התנאים לסטודנטים בפונטייפ?

חבילה של 132 משקלים, במחיר של 1176 ש"ח

• הוסף לסימניות
לכי על זה ממליצה לך בפה מלא! חבילה של 1800 ש"ח זה פצצצה!!!

פונטייפ מצויינים, אבל אחרי שיש לך חבילה של פונטביט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1823484:

פעם גם אני חשבתי ככה, היום אני לא בטוחה.

עוד, מה אומרים?

• הוסף לסימניות
גם אני לא בטוחה, יש כהיום לשניהם מבחר גדול, ולמחירים ולתנאים של פונטייפ אין מתחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1823484:

מתוך נסיון תכלס בעבודה- זה ממש נכון- רק חשוב הבחירה של החבילה הראשונה של פונטביט שתיהיה לך בחירה טובה ומוצלחת עם פונטים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1823620:
מתוך נסיון תכלס בעבודה- זה ממש נכון- רק חשוב הבחירה של החבילה הראשונה של פונטביט שתיהיה לך בחירה טובה ומוצלחת עם פונטים טובים.

נו, את הרשימה הזו אני יכולה להרכיב גם באמצע הלילה ;)
כבר מספיק שנים בתחום....

(תעודת הסטודנט היא ממקור אחר לגמרי.)

• הוסף לסימניות
גם אני קצת מאוכזב מפונטייפ
כשאני צריך משהו לטקסט רץ בסגנון של:
ספרדי
ליוורנה
טולדו
תהילה
קטיפה
אדמה

אין לי כלום !
יש רק את טקסטינה וזהו !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה