כללי פונטביט 2015

• הוסף לסימניות
קטלוג חדש 2015

משום מה, נראה לי שנדב עזרא קיבל השראה לפונטים באותו סגנון.
אבל בהחלט, יש חידושים!

קבצים מצורפים

• fontbit2015fonts.pdf
    KB 431.6 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
לגמרי, בדיוק באתי לכתוב
רוב הפונטים הם בהשראת פונטים קיימים ודי דומים, לא היה חידוש שהסעיר אותי וגרם לי לרצות לעשות חבילה חדשה..

• הוסף לסימניות
הפונט "גושפנקה". מהייחדים שמצאו חן בעיני.

• הוסף לסימניות
אח.. מאכזב...
חיכיתי ליותר מיוחדים

• הוסף לסימניות
מיצו את עצמם?

• הוסף לסימניות
כמעט כל הפונטים בנויים על פונטים קודמים ואפילו יש אותיות שהוא ממש העתיק.
למשל הפונט ישמעאל שעכשיו קיבל פנים קצת חדשות והפונט חלוצים שקיבלת קצת טיפול קוסמטי
בדיוק כמו שאמרו קודמי לא היה משהו שגרם לי WOW כזה...
טוב קורה שמפשלים.

• הוסף לסימניות
למעמדים שנים טובים (לכאורה): המקור ויונתן. גם גושפנקה נראה טוב

• הוסף לסימניות
אני חולק על כל הקודמים
לפי דעתי כל הפונטים בקטלוג הזה הם פונטים מעולים.

אין שום קשר בין הפונט הלעוס והלא כ"כ יפה ישמעאל, לבין הפונט בלאדי - מלבד העובדה ששניהם קורצים לצורת הכתיבה הערבית.
(אני מעריך שגם הוא עוד מעט יתחיל להופיע על כל מיני שלטים של מסעדות מזרחיות וקופסאות חומוס)

הפונט גלביאן - לענ"ד אין לפונטביט שום פונט דומה לזה

כנ"ל הפונט אזימוט (במבט ראשון מזכיר לי פונטים בסגנון של הבוטיקים כמו ינק יונטף, מיכל סהר ועודד עזר וכו' - לא בדקתי עכשיו)

ויש שם גם פונטים שהם בעלי קווי דמיון לפונטים קיימים, אבל להגיד שאין בהם חידוש - לענ"ד זה לא נכון בכלל

• הוסף לסימניות
קרמל הוא שילוב של מגע+מסע, אבל הוא ממש יפה!
ויש עוד כמה טובים בהחלט!

• הוסף לסימניות
יש פה כמה יפים, שהייתי שמחה לרכוש אם היתה לי חבילה. קשה להביא בשורה חדשה לגמרי בכל שנה, ופונטביט כבר הביאו הרבה בשורות והתחדשות במקצועיות ומעוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1417536:
קרמל הוא שילוב של מגע+מסע, אבל הוא ממש יפה!
ויש עוד כמה טובים בהחלט!

בדיוק רציתי לכתוב את זה. ההכלאה הזו נורא נורא בולטת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1417342:
אני חולק על כל הקודמים
לפי דעתי כל הפונטים בקטלוג הזה הם פונטים מעולים.

ויש שם גם פונטים שהם בעלי קווי דמיון לפונטים קיימים, אבל להגיד שאין בהם חידוש - לענ"ד זה לא נכון בכלל

לא אמרתי שאין בהם חידוש.
אמרתי שזה על בסיס פונטים קודמים שלהם אך בצורה משופרת...
אין שם משו WOW שגורם לך לעצור.

לזו כוונתי.

• הוסף לסימניות
כמו שרבים כתבו כאן, אסכם את דעתי במשפט אחד, לטוב ולמוטב: אין הרבה חידושים, יש כמה וכמה התחדשויות.

• הוסף לסימניות
קטלוג יפה.
החידוש העיקרי הוא בצורת ההסתכלות של נדב לגבי זרימת טקסט עברי.
רק חבל שהוא לא הפנים את ההמלצה משנה שעברה - לחדש, לחדש ולחדש.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו. בשנה שעברה כשכתבו שיש חיקוי לגופני פונטייפ, צחקתי.
הפעם דווקא יש הרגשה, שלפחות פונט 'ספרות' של ידידנו אליהו פריד, שימש כהשראה.

• הוסף לסימניות
לדעתי דווקא נעשתה פה עבודת טיפוגרפיה מדהימה. זה נכון שזה לא פונטים שונים ומיוחדים. אבל הם נורא מקצועיים. וכל מודעה שתעשה בהם תראה טוב מאוד ומקצועי. ולא בגלל משהו שמישהו יוכל לשים עליו את האצבע. זה פשוט יראה טוב! (כמובן שאם יעשה עיצוב טיפוגרפי נכון זה ישדרג פי כמה).
הייתי מאוד שמח לקבל כמה פונטים.

• הוסף לסימניות
בגלל שאין פה חידוש מיוחד, ממש לא מושך אותי לעשות חבילה חדשה, אפילו שתכננתי. כנראה שאחכה ל2016 ואקנה חבילה שתהיה תקפה גם ל2017.. (שיבוא המשיח, גם נצטרך לקנות פונטים, או שהם יגדלו על העץ בחצר? :) )

• הוסף לסימניות
האמת, ממש לא אכפת לי אם הפונטים בנויים על בסיס פונטים ישנים ושהם לא לגמרי "חדשים" - בסופו של דבר המבחן היחיד הוא התוצאה - והיא משובבת עין ומתאימה למגוון יעדי פרסום.

אני מבטיחה שתראו את רוב הפונטים האלה מככבים בעיצובים רבים בשנים הבאות...
(אולי נדב עזרא הקדים קצת את זמנו :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1417881:
האמת, ממש לא אכפת לי אם הפונטים בנויים על בסיס פונטים ישנים ושהם לא לגמרי "חדשים" - בסופו של דבר המבחן היחיד הוא התוצאה - והיא משובבת עין ומתאימה למגוון יעדי פרסום.

אני מבטיחה שתראו את רוב הפונטים האלה מככבים בעיצובים רבים בשנים הבאות...
(אולי נדב עזרא הקדים קצת את זמנו :))

האמת, שיכול להיות שאת צודקת
בד"כ תמיד מאוכזבים כשיוצא הקטלוג, ואח"כ פתאום נורא אוהבים את הפונטים החדשים

אבל בכל מקרה, ביחס לשנה שעברה, אני לא רואה פה חידוש. רוב הפונטים דומים לפונטים קיימים
שנה שעברה היה חידושים מאד מרעננים ומשמעותיים, שמהתחלה התאהבתי בהם.

• הוסף לסימניות
יונתן= תהילה, רק פחות יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה