פונט פונטביט 2026

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד פונט דו לשוני כקובץ אחד?
משהוא יודע?
פעם היה צריך לבקש מהם ישירות (ניסיתי להסביר להם כמה פעמים מה אני מתכוון, עד שהם סו"ס הבינו... הם קוראים לזה "משולב").

• הוסף לסימניות
פעם היה צריך לבקש מהם ישירות (ניסיתי להסביר להם כמה פעמים מה אני מתכוון, עד שהם סו"ס הבינו... הם קוראים לזה "משולב").
גם לי לקח להם זמן עד שהם הבינו- ונתנו לי.

גם כשרציתי לחבר 2 משקלים לפונט אחד היה אותו סיפור
לדעתי הם לא מתעסקים עם תוכנות גרפיות,
זה דבר נח, ובסיסי, שכל מעצב מתחיל, מבין, ורוצה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים
אני פניתי אליהם בפרטי והם לא הגיבו לי
איך אפשר לרכוש משולב?
יש את זה באפשרויות?

• הוסף לסימניות
איזה פונטים מומלצים להוריד בפונטביט
יש לי חבילה של 600 משקלים ל6 שנים
הייתי שמחה למוע מה מומלץ ובאיזה משקלים
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
איזה פונטים מומלצים להוריד בפונטביט
יש לי חבילה של 600 משקלים ל6 שנים
הייתי שמחה למוע מה מומלץ ובאיזה משקלים
תודה רבה.
אם יש מספיק זמן ויש כ"כ הרבה מלאי, מה הלחץ?
לפי הצורך אפשר להוריד, ולקראת סוף ה-6 שנים, הכיוון השימושי יהיה ברור הרבה יותר מה כדאי להוריד ומה לא.

• הוסף לסימניות
אני כבר בשנה השלישית..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עימוד, מודעות פרסום, פליירים ומיתוג

• הוסף לסימניות
באתר של פונטביט אפשר למיין לפי סגנון, לדוגמא:

1769346581761.png

כדאי גם לבדוק ספרים ומודעות שמצאו חן בעיניכם, ולבדוק את הפונטים שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה