כללי פונטביט

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בפסח היה מבצע של פונטביט
העיסקה כללה דיסק+תמונות להורדה מהאתר- www.iclipart.com
מישהו מכיר?
האם זה נחשב לאתר טוב?

אשמח למידע על האתר הנ"ל.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את המצבע, פחות בגלל האתר ויותר בגלל שהייתי צריכה הרבה משקלים.
בכל אופן, האתר חביב, יש בו כמעט אך ורק איורים. חלקם זוועתיים בסגנון איורי אופיס 95', וחלקם מצויינים ושימושיים. כל איור ניתן להוריד בפורמט ביטמפי או וקטורי.

כדאי לך לעבור על האתר בעצמך ולראות.

• הוסף לסימניות
עיינתי באתר, נראה כי האתר הזה הוא לא הסיבה העיקרית לרכישת המבצע של פונטביט...
כי אם העלות של הפונטים במבצע הנ"ל,
האם אני צודקת?

מה דעתך על האתר http://www.sxc.hu/
יש לך מושג בעלויות של קניית תמונות או רכישת מנוי באתרים כאלו?

אשמח לתגובתך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LMRR;576857:
עיינתי באתר, נראה כי האתר הזה הוא לא הסיבה העיקרית לרכישת המבצע של פונטביט...
כי אם העלות של הפונטים במבצע הנ"ל,
האם אני צודקת?

מה דעתך על האתר http://www.sxc.hu/
יש לך מושג בעלויות של קניית תמונות או רכישת מנוי באתרים כאלו?

אשמח לתגובתך

את צודקת וכבר אמרתי שלא עשיתי את המבצע בגלל האתר.

האתר SXC הוא אתר חינמי. זהו אתר בת של האתר ISTOCKPHOTO והוא נועד לקדם את מכירות אתר האם. בכל פעם שאת מריצה שם חיפוש, הוא מציג לך מעל התמונות החינמיות תמונות מקצועיות יותר בתשלום, וזה נעוד לפתות אותך לקנות את התמונות בתשלום. יש בו גם הרבה מציאות ושווה לחפש בו, אבל יש תחומים מסויימים שאין שם כמעט בכלל (למשל תמונות טובות של אנשים, ילדים וכו').

אני קונה תמונות מאייסטוק.
הרכישה היא לפי קרדיטים, וכל תמונה שווה מספר מסויים של קרדיטים (לפי איכותה, רמת הביקוש שלה, ולפי הרזולוציה שלה).
חבילה של 12 קרדיטים עולה 18.50 $ (צריך כרטיס אשראי בינלאומי כדי לשלם באתר).
לעיצוב אתרים זה מאוד משתלם כי תמונה לרזולוציית מסך עולה 2-5 קרדיטים. פעם אפילו קניתי תמונה בקרדיט אחד..
לעיצוב לדפוס זה כבר מתחיל להיות יקר כי תמונה איכותית לדפוס ברזולוציה גבוהה תעלה לפחות 10 קרדיטים, בד"כ יותר.

בכל אופן את עלות התמונות צריך להכניס מראש בתמחור (אני מעדיפה לתת תמחור גבוה יותר ולכתוב ללקוח ש"רכישת תמונות כלולה במחיר", מאשר לתת לו תמחור נמוך ואח"כ להתחשבן איתו על מחיר כל תמונה).

• הוסף לסימניות
אני קונה מאתר זול יותר
יש בו הרבה תמונות שיש באייסטוק, אבל באופן כללי המבחר שם קצת קטן יותר
עדיין - מבחר עצום ותמונות מקצועיות של צלמים טובים מאוד, וכמובן קבצים וקטוריים
והמחיר נמוך בהרבה!
תמונה באיכות לפוסטר עולה 4-5 קרדיטים שזה (אם קונים חבילה) יוצא פחות מ- $5
למשל, דוגמה לתמונה לשבועות
אני לא שמה קישור לדף הבית בכוונה, כדי לא להכשיל
אז פשוט תשתמשו ישר בחיפוש
ומומלץ לסמן שם את האפשרות (בחיפוש המורחב) without people
(למרות שהאתר מסונן ע"י רימון ושות', אני לא יודעת באיזה מסלול יותר ובאיזה פחות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה