כללי פונטיטיס - קדחת הפונטים שתוקפת את הפורום - החלק שלי

• הוסף לסימניות
לאור קדחת הפונטים שפוקדת את הפורום, נטריה רחמנא, שהוא חלק ממגפה טיפוגרפית כלל עולמית... ואני בטוח - ממש בטוח - שהכשרונות הברוכים כאן בפורום שלא נופלים בכי הוא זה מאחרים - בכל קנה מידה - יחד עם הפרגון המיוחד והאווירה כאן - יצמחו מזה רק דברים טובים - אני כל כך מצפה וכל כך מיחל לכך. הנה משהו שאני עשיתי לפני הרבה זמן, לא משהו מיוחד, זה כבר בגליפים, בנוי על הפונט חיים של גוטמן, בלי הרבה מאמץ. שמתי את חיים באילוס, כמה אפקטים של PATH פה ושם שיפוץ, החזרה של הגליפים לפונט וזה מה שיצא. אני יודע זה לא משהו, זה היה רק לעבודה בודדת שגם ככה לא יצאה לפועל, תראו שאפשר תראו ששייך. ויקרא שמו בישראל ALKDESIGN.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    ללא שם-1.jpg
    KB 328.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מגניב לגמרי
ובהחלט יכול לבוא לשימוש, רק עכשיו עבר החג הרלוונטי עבור כאלה פונטים :)

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי. בייחוד בקטן. נראה קצת כמו ניירות שזרקו לפח שקמו לתחייה.

עם מראה יותר מברשתי זה יהיה עד יותר מעניין.
אם תרצו אפשר לשלוח לי את הפונט ואני אנסה לעשות את זה. ללא תמורה כמובן.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה יותר מברשתי?

• הוסף לסימניות
הייתי מחדד את השם יותר - פונט "עלק"

ג"א מצטרף להגדרה של יונתן עם הניירות.

• הוסף לסימניות
חכם עדיף מנביא - באמת זה השם המקורי שלו עלק דיזיין וכשמו כן הוא - ובתרגום מיידיש הכוונה "כאילו עיצוב"....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2483164:
חכם עדיף מנביא - באמת זה השם המקורי שלו עלק דיזיין וכשמו כן הוא - ובתרגום מיידיש הכוונה "כאילו עיצוב"....:)

דרך אגב, אם אני זוכר נכון, יש פונט דומה באנגלית באחד ממשחקי המחשב ששיחקתי בילדותי...

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאז כל הפונטים היו נראים פחות או יותר ככה על מסך עם רזולציה של פעם...

• הוסף לסימניות
יפה הפונט
נראה סוג של אוריגמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה