כללי פונטייפ - לא מפסיקים להפתיע!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה אתם חושבים, אך כלקוח מאוד!! מרוצה שלהם אני חייב לציין שזה פשוט כיך לקבל כל שבוע כמעט למייל עדכון על פונט חדש.

והשבוע: פונט "סופת עלים". לדעתי זה פעם ראשונה שיש פונט "צמחי" מאוד זורם לעלונים וכד'

בהצלחה

קבצים מצורפים

• SufatAlim.jpg
    KB 469.2 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
כנראה זה גרסה מוצלחת יותר של הפונט עלה..

• הוסף לסימניות
באותיות מסויימות זה נראה 'עטרה' בשילוב 'עלה'

• הוסף לסימניות
דוקא אני לא רואה בזה הצלחה יותר מפונט עלה הקלאסי,
פשוט זה מידי עמוס.

מנכ"ל החברה אמר לי כבר לפני תקופה שעומד לצאת פונט חדש [עלה מעוטר], ת'אמת - ציפיתי ליותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;840767:
באותיות מסויימות זה נראה 'עטרה' בשילוב 'עלה'

נכון, הכל תחת שבטו של אותו אמן - יענקל אנשין

• הוסף לסימניות
פונט בהחלט אומנותי.
הזמנתי.
אהבתי גם את הפונט הקודם שיצא - פלפל חריף. כתב יד-במשקלו הכבד.

• הוסף לסימניות
מעניין מי זה יעקב אנשין. מישהו יודע? (אמור להיות קרוב משפחה שלי....)

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי,כאות פתיח.
יותר מפונט עלה המקורי.

נ"ב:
שימו לב לשינוי בתימחור!
פונט בודד עולה 35 ללא מע"ם.

אך אם קונים אותו, ניתן לקנות מכל הפונטים של פונטייפ,עוד שניים.
ואז כל משקל יעלה רק 25.

זה פעם ראשונה כמדומני שהם מצהירים רשמית על השינוי המהותי שהם מבצעים בתמחור הפונטים בארץ.

כל השקת פונט מאפשרת לרכוש כל פונט רצוי במחיר שפוי.

והינני לאחל שלא ירחק היום והם ישלימו את המהפך:
זה יהיה המחיר הקבוע,והתמידי לכל הפונטים,בלי קשר להשקת פונט חדש.

עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;840833:
מעניין מי זה יעקב אנשין. מישהו יודע? (אמור להיות קרוב משפחה שלי....)

פרופיל:
מעצב, ותק של 12 שנה לערך
חסידי ירושלמי קלאסי
מגורים: בית שמש
עיסוק: מעצב ראשי בעיתון אפרסמון בבית שמש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;840977:
פרופיל:
מעצב, ותק של 12 שנה לערך
חסידי ירושלמי קלאסי
מגורים: בית שמש
עיסוק: מעצב ראשי בעיתון אפרסמון בבית שמש

אז כנראה שהוא בן דוד שני שלי..

סבא שלי ע"ה (אנשין) שהיה סופר סת"ם, וגם היה עושה שלטים בירושלים של פעם.. הפונט החדש הזה שאנשין עשה פשוט מזכיר לי מאוד את האותיות של סבא שלי. (כמובן הבסיס, בלי העלים..)
אז אם היוצר מסתובב כאן בפורום, דע לך שהפונט שלך זועק "אנשין"!! והעלים עם הסילסולים היפיפיים עוד מחזקים את התחושה הזאת....
כנראה שסגנון וקו זה גם משהו שעובר בגנים :)

• הוסף לסימניות
אני מכיר כבר כמה ממשפחת אנשין שהתברכו בכשרון אומנותי מיוחד, נעים להכיר עוד אחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה