כללי פונטייפ נתנו לי מתנה לחג

• הוסף לסימניות
הצורפים וספרות, שניהם שודרגו חינם לאופן טייפ מלא עם כל האופציות!!!

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לראות את 'הצורפים'?
משום מה הוא לא מופיע באתר פונטייפ.

• הוסף לסימניות
בקטלוג הוא מופיע,
וגם אני לא מצאתי אותו באתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתבים;1069112:
היכן ניתן לראות את 'הצורפים'?
משום מה הוא לא מופיע באתר פונטייפ.

בבקשה

קבצים מצורפים

• הצורפים.PNG
    KB 33.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1069098:
הצורפים וספרות, שניהם שודרגו חינם לאופן טייפ מלא עם כל האופציות!!!

תודה רבה.

מצטרף לתודות. חברה לדוגמא!...

• הוסף לסימניות
מתנה נפלאה!
איזה כיף שפונטייפ אוהבים להפתיע!

• הוסף לסימניות
אני קבלתי רק את הפונט הצורפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1069355:
אני קבלתי רק את הפונט הצורפים

ואני רק את ספרות.
כנראה כל אחד מקבל את מה שהיה לו קודם.

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי ואני מאוד שמח להיות לקוח בחברה שמשקיעה ואכפתית מהלקוחות שלהם, שדרוג כזה עולה הרבה כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה