כללי פונטייפ

• הוסף לסימניות
היום קבלתי מפונטייפ מתנה. שדרוג של הפונט נצח לאופן טייפ אקספרס....
שווה להיות לקוח שלהם. :)

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי. קיבלת שידרוג גם למשקל מודגש? (כי לי יש רק משקל רגיל, מעניין אותי אם הפסדתי....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;810133:
גם אני קיבלתי. קיבלת שידרוג גם למשקל מודגש? (כי לי יש רק משקל רגיל, מעניין אותי אם הפסדתי....)

לא. יש לי בולד. קבלתי רק רגיל.

• הוסף לסימניות
תשנה את הסמיילי... הייתי בטוחה שזו תלונה, או אתם לא מרוצים או משהו בסגנון....

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להמלצות, שווה!

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי!

תודה לפונטייפ!

• הוסף לסימניות
כמו תמיד פונטייפ במקום הראשון בעניני גופנים

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי, בהפתעה ובתודה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל תודה

• הוסף לסימניות
יעברו דורות עד שמישהו יוכל לספק את השירות הטכני והאישי המעולה של ר' אליהו פריד וחברת פונטייפ.

• הוסף לסימניות
רק אני לא קיבלתי כלום? :mad:

• הוסף לסימניות
אולי לא רכשתם את נצח רגיל.
המתנה הייתה שדרוגו לאופן טייפ אקספרס. לא עצם הפונט

• הוסף לסימניות
אכן, גם אני קיבלתי. יישר כח!
ולפי הבנתי השדרוג הוא רק למשקל הרגיל שלהם. רכשתי גם את הבולד, אך לא קיבלתי שדרוג שלו.

• הוסף לסימניות
אולי החוברת שהוא הוציא בזמנו לפונט ארץ הצבי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה