כללי פונטים באנגלית

• הוסף לסימניות
יש איזשהוא פונט עבה באנגלית שמתאים לאופיס של פונטייפ בעברית?
אני מחפשת משהו לא בתשלום אם יש.. כמובן חוקי.
יש דבר כזה? איפה לחפש?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!

זה חינמי, חוקי?

מענין למה בעברית אין דברים כאלה :):p

• הוסף לסימניות
בעברית יש כ 10 מליון משתמשים בעולם,
בפונט לועזי, יש כ 4,000,000,000... משתמשים שקוראים בשפות האלו - פי 400
ביחס הזה יש גם חינמי בעברית....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
על כל פונט כתוב בצד ימין לאיזה שימוש הפונט חינמי

• הוסף לסימניות
אגב יש שם פונטים גנובים ג"כ, כדאי לקרוא בתגובות.

• הוסף לסימניות
חינמי לחלוטין
https://www.google.com/fonts

dafont מצויין מהו פונט חינמי, רק שהבנתי שלא כדאי לסמוך ב100% וצריך לקרא את הוראות היצרן

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• canaro.PNG
    KB 10.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ואוו, תודה רבה!
אני מקווה שיש לו משקל עבה שם :))

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• canaro bold.PNG
    KB 11.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
האם כדי להוריד מגוגל פונטס משפחות שלמות צריך גישה לאתר היצרן, או שיש דרך להורדה ישירה מגוגל?

• הוסף לסימניות
אני פשוט כל פעם נדהמת מהרצון לעזור לכל אחד,
איזה כיף זה.. לעבוד ולדעת שבכל דבר קטן תמיד יש פה עולם שלם של אנשים שמוכנים ואוהבים לעזור.

תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1658914:
האם כדי להוריד מגוגל פונטס משפחות שלמות צריך גישה לאתר היצרן, או שיש דרך להורדה ישירה מגוגל?

יש דרך
כיון שאני עם חסימת נתיב, יש לי בעיה לראות אייקונים באתר זה... :eek:
הנה צילום מסך
בלחיצה על האייקון האמצעי עוברים לשימוש מהיר
צפה בקובץ המצורף 242281

1) לוחצים על הכפתור ימני מופיע 2) חלון קופץ שם יש ללחוץ על הקישור הורד זיפ
צפה בקובץ המצורף 242282

בהצלחה :)

קבצים מצורפים

• גוגל פונטס.PNG
    KB 16.3 · צפיות: 11
  • גוגל פונטס 2.PNG
    KB 72.3 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה