כללי פונטים במסטרפונט

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש להם עכשיו חבילה של 20 משקלים ב500 ש"ח .

מה דעתכם ??

• הוסף לסימניות
יקר

• הוסף לסימניות
אני קניתי מהם 45 פונטים ב-450. (במחיר סטודנט, אומנם אני לא סטודנטית לעיצוב, אלא להוראה...)
ו... סתם לא היה שווה. עכשיו אני בקושי משתמשת בהם. עדיף מחברות אחרות...

• הוסף לסימניות
לא כדאי, חד וחלק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;741378:
הבנתי שיש להם עכשיו חבילה של 20 משקלים ב500 ש"ח .

מה דעתכם ??
ידוע לך אם הם יותר זולים מפונטביט ?
שם מצאתי פונט מסויים שאני צריכה לעבודה..

• הוסף לסימניות
כדאי להריץ חיפוש בגוגל "מסטרפונט"

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם יותר זול.. אני יודעת שפונטביט מאד יקרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;741487:
לא יודעת אם יותר זול.. אני יודעת שפונטביט מאד יקרים.
א. לא יותר יקר מזה.
ב. לפעמים זול הוא בעצם יקר.
ג. במבצעים ובחבילות גדולות את יכולה להשיג מחירים מעולים.

• הוסף לסימניות
לכל מי שמעוניין...
אז יש למסטרפונט עסקה יותר משתלמת , 250 משקלים ב 2200 ש"ח לעומת פונטביט 200 משקלים ב2400. עדיין לא הבנתי למה אבל עושה רושם שאף אחד כאן לא ממליץ על מסטרפונט ולא כ"כ הצלחתי למצוא סיבות גם אחרי חיפוש בפורום....

מישהו יודע להסביר-לשתף במה הוא לא מרוצה?

• הוסף לסימניות
בעבר היו הרבה בעיות בהטעמת הגופנים בPDF.
בעיות בשירות לקוחות. תלונות לגבי ניצול ועוד. (אני לא מאמין לכל התלונות).
אבל בפרוג נפתחו הרבה אשכולות של ניקים שהרגישו את עצמם נפגעים ממסטרפונט.
ייתכן והיום הם השתנו.

אישית לא קניתי אף פעם אצלם, בגלל שהם דוחסים המון גופנים לא שימושיים/ איכותיים בקטלוג שלהם, ולכן מקשה על הבחירה. הגם שיש להם כמובן גופנים טובים.
משא"כ בפונטביט, כמעט כל גופן, ראוי וטוב. ולכן קניתי שם 240 משקלים ובעבודה קנו עוד 360 משקלים.

לגבי מקצועיות ודיוק בפונטים, אני ממליץ על פונטייפ.

• הוסף לסימניות
וואו.. אז אני מבינה שיקח לי זמן לבחור 250 משקלים ... הגיוני לעשות את זה ביום אחד??

(הבוס שלי החליט שהוא יקנה את החבילה ממסטרפונט...נראה אם אני יצליח לשנות את דעתו מחר =] ...העניין הוא שאני בתור הגרפיקאית צריכה לבחור את כל הפונטים... והוא רוצה לקנות אותם בפעם אחת...)

לפי מה שאתה אומר עדיף להוסיף 200 ש"ח ולקנות מפונטביט?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בפעם אחת ובד"כ את החבילה אפשר לבחור ולממש עד חצי שנה, ככה את בוחרת כל פעם פונטים שאת צריכה ושימושיים לכם, ומחליטה כל פעם על חלק מהפונטים, בסוף רוצים עוד ונגמר...

• הוסף לסימניות
אם המבצע של פונטייפ 25 ש"ח למשקל עדיין קיים זה הכי טוב
ובכלל בלי קשר למחיר, פונטיים מעולים ברמה אחרת

• הוסף לסימניות
המבצע של פונטביט זה 200+40 משקלים ב2400 ש"ח יוצא בדיוק אותו הדבר 10 ש"ח למשקל
תסתכלי טוב שוב במודעה שלהם

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחוזקה ללכת על החבילה של פונטביט (יש לך זמן בחירה למשך שנה, הניקוד בפונטים יושיבים סביר בחלק מהפונטים וסביר מאוד בחלק האחר+מאגרי תמונות)
אבל הסיבה העיקרית, יש 240 משקלים לבחור מהם

• הוסף לסימניות
למי שחיפש הוכחה שהמנוע של אלי פריד הוא רק אהבת המקצוע...

• הוסף לסימניות
לא כדאי לקנות ממסטרפונט.
אני קניתי דרך הקבוצה שהתארגנה פה בפרוג ומתוך 120 משקלים בחרתי אולי 40 וגם הם בלתי שימושיים בעליל.
הפונטים לא יושבים טוב, לא מתאימים לטיפוגרפיה מתקדמת.
אני ממש לא הסתדרתי איתם וקניתי חבילה של פונטביט (שגם כבר מתחילה לשעמם אותי.....)
יש כאלה שמשתמשים במסטר (ראי משרד פרסום כיוון למשל), אני אישית לא מצאתי שם ענין.
בהצלחה.
ואמר פה כבר משהו יש זול שהוא יקר.
אח"כ ממילא תאלצו לקנות חבילת פונטביט אז למה לא כבר עכשיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;742441:
לא כדאי לקנות ממסטרפונט.
אני קניתי דרך הקבוצה שהתארגנה פה בפרוג ומתוך 120 משקלים בחרתי אולי 40 וגם הם בלתי שימושיים בעליל.
?

לא כ"כ מסכים איתך.
כמובן שלמסטרפונט פניתי רק אחרי שמלאתי את ארסנל הפונטים שלי בפונטביט.
אני הצלחתי לבחור 120 משקלים איכותיים מאד, ואפילו עוד כמה לא היו מזיקים...
נכון שהפונטים הטובים שם מתחבאים בתוך הררי פונטים מצועצעים, אבל מתוך כל האלפים אין 50 משפחות טובות?

• הוסף לסימניות
גם לי יש חבילה של מסטרפונט.
בהחלט הבחירה קשה הרבה יותר..
אבל יש מה לבחור!
יש את הפונטים של אליהו פריד [שחבל שהרבה מהם תקועים על משקל אחד... מן הסתם עקב כך שהקים לבד.]
יש לרוזנברג עצמו מספר מעולים... ועוד...

בתוכנות אדובי ניתן לראות איתם בעיות שונות של זיהוי המשקלים למשל, אך כשהפניתי את תשומת ליבם שלחו לי גרסא אחרת.

למרות הכל, ועל אף שאני משתמש בחבילה שקניתי מידי יום ביומו
אני ממליץ בחום דווקא על פונטביט, בו כל פונט נראה זהב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה