כללי פונטים במסטרפונט

• הוסף לסימניות
א. אין כמו פונטביט: בשירות, במבחר, באיכות, בסגנון וכו' וכו'.
ב. יש מס' מצומצם של פונטים במסטרפונט שאין להם תחליף בפונטביט.

מסקנה:
לטווח הקצר - כדאי ומומלץ לקנות חבילה גדולה בפונטביט.
לטווח הארוך - כדאי להזמין את הקטלוג האחרון של מסטרפונט (ספר, 2012) להניח אותו על השולחן, ומדי פעם להציץ בו במשך השנה הקרובה. אט אט ייבחרו משקלים טובים ואיכותיים שאין להם תחליף בפונטביט. לאחר שנת הריפרוף, יש לחכות למבצע הבא של מסטרפונט ולקנות את החבילה הקטנה.

כל טוב.

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה של 140 משקלים במאסטרפונט, מתוכם לפחות מחצית שהם פשוט פספוס, ועד
היום אינני יודע מה עבר עלי כשקניתי אותם...
לעומת זאת יש לי חבילה של 600 פונטים בפונטביט - פחות מ5 אחוז הם פספוס.
(ובפונטייפ, כל ה- 60 מעולים :) )

• הוסף לסימניות
אני רכשתי משלושתם והיום אני משתמש רק עם הפונטיים של פונטייפ
בגלל שהתרגלתי לעבוד רק עם מרובה משקלים,השאר אני מסכים למכור לכל המרבה במחיר.

• הוסף לסימניות
שכנעתם אותי =]

כנראה שהם יבצעו את ההזמנה מפונטביט.

דווקא אני אישית מאד מרוצה מהפונטים של פונטייפ, חבל שמשום מה כל מי שאני מציעה לו (ואני עושה את זה הרבה במסגרת העבודה שלי) לא מכיר את פונטייפ... מעניין .
בכ"א מומלץ בחום :)

• הוסף לסימניות
עוד לא מכירים את פונטייפ מספיק, כי הם חדשים.
זה גם ישתנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;742223:
בעבר היו הרבה בעיות בהטעמת הגופנים בPDF.
בעיות בשירות לקוחות. תלונות לגבי ניצול ועוד. (אני לא מאמין לכל התלונות).
אבל בפרוג נפתחו הרבה אשכולות של ניקים שהרגישו את עצמם נפגעים ממסטרפונט.
ייתכן והיום הם השתנו.

אישית לא קניתי אף פעם אצלם, בגלל שהם דוחסים המון גופנים לא שימושיים/ איכותיים בקטלוג שלהם, ולכן מקשה על הבחירה. הגם שיש להם כמובן גופנים טובים.
משא"כ בפונטביט, כמעט כל גופן, ראוי וטוב. ולכן קניתי שם 240 משקלים ובעבודה קנו עוד 360 משקלים.

לגבי מקצועיות ודיוק בפונטים, אני ממליץ על פונטייפ.

כל מילה נכונה!
הן לגבי פונטבייט והן לגבי פונטייפ. מנסיון, השירות לקוחות של שני החברות (בלי קשר לפונטים המעולים) מעולה!! יקשיבו ויעזרו לכל בעיה שתתכן עם הפונטים.

בפונטבייט הציעו לי משהו שלא ידעתי שקיים, קניתי 80 משקלים במחיר מבצע ולאחר שפניתי אליהם מכיון שהפוטושופ שלי כותב עיברית הפוך, שלחו לי בחינם את כל הפונטים שרכשתי בגרסת FX (כמדומני) שהפונטים הפוכים. וזה מעצמם, ללא שידעתי שקיים דבר כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;742418:
אני ממליץ בחוזקה ללכת על החבילה של פונטביט (יש לך זמן בחירה למשך שנה, הניקוד בפונטים יושיבים סביר בחלק מהפונטים וסביר מאוד בחלק האחר+מאגרי תמונות)
אבל הסיבה העיקרית, יש 240 משקלים לבחור מהם

אליהו פריד???!!
אתם לא פונטייפ?? אם כן, פשוט אין לי מילים על ההגינות.
הופתעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה