כללי פונטים בשפות שונות

• פותח הנושא apple
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אמורה לתרגם מודעה כלשהי לשפות צרפתית רוסית, גרמנית וספרדית, כמובן שאני מקבלת את כל הטקסט מוקלד, השאלה היא האם יש צורך בהתקנה של פונטים מיוחדים? לשנות משהו בהגדרות או מה בדיוק עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
בד"כ הפונטים הרגילים של המערכת תומכים בשפות.
צרפתית- רק שימי לב לכוון של הכובע באותיות. בד"כ הפונטים הרגילים ולפעמים גם פונטים מיוחדים תומכים בזה.
רוסית- אם תרצי פונטים מיוחדים- יש לי (לאחר חיפושים רבים ומיגעים מצאתי פונטים ראויים לשמם ברשת...) רק תכתבי לי לאן לשלוח.

• הוסף לסימניות
תודה.
אשמח אם תשלחי לי ל: d-g at zahav.net.il
(ה-at מחליף את ה@)

ולא צריך להגדיר שום דבר כדי שזה יזהה את השפות השונות?

• הוסף לסימניות
כשאני עיצבתי ברוסית וצרפתית- לא שינתי כלום בהגדרות.
גם אני לא הקלדתי את הטקסט. קיבלתי מוכן. ורק עשיתי העתק הדבק.
הפונטים בתהליכי שליחה.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי מייל ל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ניסתי לשלוח לך את למייל שכתבת והחזיר לי שגיאה. (כמובן ששינתי את ה<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה