כללי פונטים חובה ממסטרפונט

• הוסף לסימניות
אני עומדת להשלים את הרכישה של 150 משקלים במסטרפונט.
ואני מעוניינת לשמוע ממעמדים/מעצבים ותיקים אלו פונטים חובה לבחור
(אני לא רוצה להתקע עם חסרים של פונטים)
אלו פונטים מנוקדים הכרחיים לעימוד? אלו פונטים חזקים שחבל לפספס?
פונטים של מקורות?
(כבר עברתי על כל האשכולות בנושא מסטרפונט)

יש לציין שהשירות שלהם ממש אדיב ויעיל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הקשר ליחצנות?
היא עובדת אצלם?
היא לקוחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי שכטר;499558:
מחילה מראש:

נסיון יחצנות מעליב...

בגלל שראיתי את הטינה שיש כלפיהם באשכולות רבים כאן בפרוג וגם מחוצה לו
הרגשתי צורך לציין שאני נתקלת בשירות מאד אדיב.
אני כותבת את זה בתור לקוחה מרוצה, אין לי שום קשר אישי או יחסי עבודה משום כיוון אפשרי.

• הוסף לסימניות
כן, רק הכותרת משונה במקצת - ייעוץ - פונטים חובה ממסטרפונט...
פונטים חובה, מילא, אבל מי שמע שחייבים לקנות במסטרפונט?....
אני רק נותנת הסבר לתגובה שבאה להודעה,
ואגב דובר פה על יחסי עבודה מקוממים,
לא על יחס ללקוחות.
גם אני כלקוחה קיבלתי מהם שירות מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה