כללי פונטים חוקיים

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לעשות סדר בתיקית הפונטים שלי, יש לי פונטים שרכשתי, ויש פונטים שאיכשהו התגלגלו למחשב שלי.
אז ככה: האם מישהו יודע אילו פונטים למרות שלא רכשתי יש להם חוקיות. כמו פונטים שאיני יודעת למי הם שיכים: אריאל, גוטמן, פרנקהיל (בגרסאות הישנות שלהם) וכן פונטים לועזיים.
אשמח לכל עזרה ועצה, תודה.

• הוסף לסימניות
הביטי למטה ב"נושאים דומים" 2 אשכולות על הנושא, נושאים בחובם תוכנה מבית "פרוג" בדיוק בשביל זה!

• הוסף לסימניות
תודה, אבל התוכנה המדוברת לא זיהתה אצלי שום פונט משום חברה, אולי אתה יודע איך צשתמשים בה, או דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהופנטים של גודטמן וכו' חוקיים במידה והתקנת אצלך ווינדוס חוקי, היות שהם מגיעים יחד עם הויינדוס.

בקשר להפעלת התוכנה וכו' היה על זה אשכול שלם... תעשי חיפוש.

• הוסף לסימניות
פרנקריהל הישן והטוב, אריאל, ועוד, וכן מספר לא קטן של פונטים לועזיים - מגיעים ביחד עם מערכת ההפעלה windows כך שאם יש לך ווינדוס חוקי, גם הפונטים הללו חוקיים (וגם אם אין לך וינדוס חוקי, לא נראה לי שמה שיעניין את מיקרוסופט זה הפונטים הללו...)
לגבי גוטמן - גופני גוטמן בגירסותיהם הידועות מגיעות עם תוכנת office, ולכן אם יש לך office חוקי, גם הגופנים הללו חוקיים, אך אם לא - אזי הם לא חוקיים
(אף שגם כאן לא נראה לי שיתבעו אותך על זה, מה גם ששמואל גוטמן ז"ל נפטר לפני כמה שנים, והוא ייצר את הפונטים שלו בפורמטים שונים עבור כמה חברות, ביניהם מיקרוסופט, ספיר (תוכנת עימוד ישנה לדוס), תג, Davka Writer, TopType, ועוד (אולי גם דגש ז"ל) ולמיטב ידיעתי הבנים שלו לא כ"כ מבינים בזה. הבנתי ממישהו שפונטביט רצו לקנות את הזכויות על הגליפים שלו והבנים לא מסכימים בינתיים, אבל אני לא יודע אם זה נכון או סתם שמועה.

• הוסף לסימניות
ה- bn חינמיים רק לשימוש לא מסרחרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה