כללי פונטים לעימוד מילון אנגלי-עברי

• הוסף לסימניות
זו לי הפעם הראשונה שאני מעמדת מילון.
רציתי להיוועץ בכם בעניין בחירת הפונטים:

אילו פונטים באנגלית מומלצים לעבודה כזו?

ובחלק העברי - ללכת על הפונטים המסורתיים, או שמתאים גם פונטים חדישים יותר?

יש לי חבילה פתוחה של פונטביט.

תודות!

• הוסף לסימניות
נראה לי שטיפוגרף באנגלית של פונטביט יכול להתאים.

נראה לי לענ"ד שמילון אמור להיות בעיקר קריא, וזה צריך להיות השיקול הכי משמעותי בבחירת הפונט.

• הוסף לסימניות
פונט אוטרקיה של פונטביט יחד עם Helvectiva
פונט מאד רשמי ופשוט שיכול מאד להתאים.
בנוסף לכך ברוב המילונים (שאני ראיתי) משתמשים באות Times new Roman
אולי בפורום של פונטביט תוכלי לשאול איזה פונט משתלב איתו בצורה המיטבית (יתכן שלמאסטרפונט יהיה מענה טוב בשבילך)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה.
המילון מיועד גם לתלמידים.
היא רוצה משהו קליל וחדשני משהו.
היא אהבה את הספויילר לעברית ואת הריפלקס לאנגלית.
זה יכול ללכת יחד?
והאם הם מתאימים למטרה?
(הספויילר האנגלי לדעתי לא מספיק קריא.)

קבצים מצורפים

• מילון.jpg
    KB 246.4 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
זה נראה טוב מאד!

• הוסף לסימניות
מצויין. אכן קליל.
(מסכימה איתך לגבי מידת הקריאות של הספוילר הלועזי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה