נכתב ע"י אורטל רחמים;684017:תודה רבה!
אגב, אם אני מעצבת פליירים - מודעות רחוב לעסק של גיסתי זה נקרא שימוש מסחרי?
כאילו..הם הרי לא בודקים למי עיצבתי ?
ואני לא מרוויחה מזה משהו?
אצלי למשל היא לא עובדת.נכתב ע"י שניאור770;684039:למה מסובך?
בתוכנה השניה בצד שמאל יש אפשרות לבחירת חברה, מסמנים וי בחברות הרצויות ואז נפתח חלון שבו לוחצים על סרוק מחשב ומופיעים לך כל הפונטים של החברה, ואז יש אפשרות לסמן אותם ולהסיר מהמחשב.
נכתב ע"י אורטל רחמים;684053:נראה לי שאני צריכה הסבר רציני על העניין הזה.
למשל הפונט..אחלה, או אמדאוס, אביגייל (זה מה שעולה לי בראש) גם זה שייך לחברה???
נכתב ע"י אורטל רחמים;684067:אוי ואבוי =)
אני בטח צריכה לקחת משכנתא עכשיו כדי להוציא את הפליייר
אני בטוחה שיש עוד כמוני שלא ידעו שאם אפשר להוריד ולהתקין פונט חינם לחלוטין, אסור להשתמש בהם. דברים שעולים כסף - אין אפשרות להשיג אותם בחינם בכלל.. (לא?).
ממש מוזר איך אפשר לתבוע על דבר כזה,
מסתמא מי שישתמש בפונט לא חוקי זה לא איזה סטודיו לגרפיקה עם ותק אלא גרפיקאים מתחילים ,
שלפי דעתי לא אמורים לדעת את כל החוקים האלה..
כמה בערך עולה כל הסיפור הזה? ואיך זה הולך בכלל...?
נכתב ע"י ליבי;684055:אחלה ואמדאוס הם של פונטביט
אביגיל אני לא יודעת
נכתב ע"י אורטל רחמים;684079:טוב לדעת שיש משהו חינמי , נבהלתי...
ליבי בקישור לא היה רשום משהו על מחירים, מישהו יכול לעדכן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים