כללי פונטים מהארכיון

• הוסף לסימניות
האם למישהו מחובבי העתיקות יש במחשב את הפונט "גפן"?

תבוא עליו ברכה.

(תיקון קטנטן בעבודה ישנה, פשוט רוקנתי את המחשב מכמה כאלו)

• הוסף לסימניות
שלחתי לכן מייל.

• הוסף לסימניות
חובבי עתיקות בעולם הוירטואלי...
אהבתי!

• הוסף לסימניות
גם אם יש עודף פונטים - לא כדאי למחוק אותם לגמרי, אלא רק להסירם מתיקיית הפונטים של Windows ולהעביר אותם לתיקיית "מחסן", לפי א-ב או לפי קטגוריות מסויימות.
בבוא העת, רבים מהם ישמשו אותנו שוב...

• הוסף לסימניות
אכן. לי יש בכונן D תיקייה עם למעלה מ3000 פונטים שרובם לא שימושיים. אבל כאשר אני צריכה פונט מסוים, אז אני לא שוברת את הראש, אלא מוצאת אותו בשניות ומתקינה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

חבל שלא ראיתי את זה קודם, כבר מחקתי הכל:(((

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;291532:
שלחתי לכן מייל.

:confused:מוזר.
התקנתי את הפונט והוא הגיע לרשימה של הפונטים באנגלית, (אך מראה בתצוגה את הפונטים בעברית)
וכעת כשאני רוצה לכתוב הוא פעיל רק בתנאי שאני כותבת כשהמחשב על מצב 'אנגלית' ואז כמובן כותב הפוך: כלומר במקום 'שלום', כותב 'םולש'.
אם אני הופכת לשפה עברית הוא כותב לי בפונט של ברירת מחדל.

איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
האם יש לו קדומת עם קו תחתון, כמו: x_gefen
אם כן, זה מתאים לתוכנות שאין להם תמיכה עברית.

גם פונביט, כשהם נותנים פונט שנקנה אצלם הם נותנים אותו בשתי אפשרויות, רגיל ולתוכנות שאין להם תמיכה עברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;291558:

גם פונביט, כשהם נותנים פונט שנקנה אצלם הם נותנים אותו בשתי אפשרויות, רגיל ולתוכנות שאין להם תמיכה עברית.

או בעברית - פריהנד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;291558:

שום קידומת , עומד בפני עצמו ברשימה של פונטים לועזיים וממאן לבצע את תפקידיו כראוי.

מה עושים???

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. הסתדרתי.

מצאתי אותו מותקן באיות שונה: PGEFFEN בתוך הרשימה של הפונטים העבריים, איך לי מושג מה המשמעות, העיקר שכאן הוא עובד מצוין בעברית.

תודה, תודה.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה