כללי פונטים מפונביט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

יש לי עוד 140 משקלים לקנות מפונטביט וחמישה ימים לרכוש אותם.

מישהו יכול לתת לי המלצה לפונטים טובים ושימושיים, אני מחפשת בעיקר לפונטים שמתאימים גם לעימוד וגם לכותרות.

חשוב לי לבחור מכל סוג לפחות 3 פונטים. פונטים לכותרת, לעימוד ולכרזות.

תודה

יש לי כרגע רפורמה, אגו סאנס, אגו טריפ, אגס, אוקספורד, אורגני, איגואנה, אלברטוס, אליטיזים, אלכסנדר, אלפא, אלסקה, ארט, גולדפינגר, וילנא, וירא, מגנוליה, מאיה, ים המלח, טאקו, טיפוגרף, מטאלי, מייפל, מלטף, ממש ספרדי, מקיאטו, מסע, מנטה, מרקש, ספויילר, סקורפיון, עגול, פיגמנט, פלורנטינה, פלמינגו, פקאן, פרוייקט גפן, קידוש, רימונה, שירי, שקד, תשוקה.

בנוסף לכל אלה, מה עוד חשוב שיהיה וחובה?

• הוסף לסימניות
שמרתי לי בצד תשובה שענו כאן פעם בפורום, על שאלה זהה.
חבל שאני לא יכולה לומר דבר בשם אומרו...

מקווה שיעזור לך :)

לפני הכל:
שימי לב לא להזמין רק משקלים בודדים מפונט. אם החלטת על פונט מסויים- קחי אותו על כל משקליו (גם אם נראה לך שאף פעם לא תצטרכי אותו בבלק, למשל).

מ-2017 תורידי הכל.

מ- 2016גם הייתי ממליצה על הכל, בייחוד על: קרליבך, תולעת ספרים, תמליל, קונסטרוקטור, מטרופוליטנה, ויקרא (פונט סריפי), אוריגמי הוא פונט חמוד, וגם הגולשים (נשי). יש כאלו שגם מאד אוהבים את בנג'י. (אני לא)

ממליצה על גומא, פרקטיקה ופרקטיקה צר, רפורמה ורפורמה צר כפונטים חובה (גם מגע, השומר, החלוצים, אליפלט, אלבטרוס, קרמל, מרים ניו, מטאלי, אהרוני ניו, ופיגמנט הם קלאסיים ומצויינים)

פונטים כתב יד יש לך את טבע, פגישה, אספקלריה, בואי מנאלי, בייגלה, הכורמים, הנרייטה, קפריזה.

חוץ מזה, יש לך את המהפכה, לוינסקי, אוקספורד, אפולו, בזנט, נמל יפו, ארגמן , טריק, טרנספורמטור, קנובה, שומרי משקל, שהם מצויינים בפני עצמם אם עוד נשארו לך משקלים להזמין.

תיכנסי להגדרות 'אות חופשית' ו'אות טקסט' באתר שלהם, יש שם כל מיני שלפעמים באים לשימוש ספציפי מאד. (כמו למשל הפונט 'יוסף באו', שתסכימי איתי שלא היית חולמת להוריד אותו, אבל השתמשתי בו לאחרונה לקונספט אומנותי והוא עשה שם עבודה מצויינת)

שימי לב לקחת גם לועזיים, וסריפיים (ליוורנו, למשל) וגם פונטים כמו 'מכונת דפוס' או 'ליטוגרפיה' שעלולים לבוא לך לשימוש, שלא תיתקעי בלי.

ממליצה לך כמובן לא להסתמך רק עלי אלא לעבור באתר על כל הפונטים שהמלצתי לראות אם הם מתאימים לך.

• הוסף לסימניות
מעתיקה לך גם הודעה שגרפיקאית מקסימה מכאן שלחה לי בפרטי:

יש 2 שיטות לבחירת פונטים-
השיטה היסודית (שאותה אני לא יכולה לעשות במקומך) וזה אומר- לחלק לעצמך לכל משפחות הפונטים (ספר, כתב רהוט, טקסט רץ, כותרת וכו') ולשים לב שמכל משפחה יש לך לפחות 3 פונטים שונים בסגנון. ממשפחות טקסט רץ וספר- לפחות 6 (שתמיד היחס יהיה כפול מהאחרים). איך עושים את זה? פשוט עוברים אחד אחד על הקטלוג, רואים מה אוהבים ועל מה אפשר לוותר, והופס- לרשימה!
השיטה השניה היא לרגע האחרון, וזה מומלץ לעשות אחרי העבודה היסודית- פשוט לבדוק מה שמושי ומה מומלץ, ולקנות אותם.
לא עברתי על הקטלוג החדש, אבל מהקודמים- אני נהנית ומשתמשת המון ב:
רוניבי, אדרנלין, ליוורנה, קידוש, קיסר, הנרייטה, ספוילר, פרנהייט, תולעת ספרים, יגואר, טיפוגרף פס, טוליה, קוליה, מטבעות, עוגיות, בואי מנאלי, טולדו, רוטשילד, החלוצים, קצפת, טקסטילר.
באנגלית- ספוילר, דאטורה ותמליל

חשוב לוודא שיש לך פונטים כמו הדסה, פרנקריהל, פונטקסט.

וכמובן- לא לוותר על שום משקל מהמשפחה! לקחת את כל המשקלים!

המון הצלחה
תהני מהם!

• הוסף לסימניות
כמובן שבחרת כבר כל הפונטים מ- 2018

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה