כללי פונטים-משקל רגיל מול ספר

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין משקל רגיל למשקל ספר?
מה עדיף לטקסט רץ?

וגם- יש כבר המלצות מקטלוג פונטביט החדש?

• הוסף לסימניות
אולי בכ"ז?
זאת פעם שניה שאני שואלת את זה בפורום ולא עונים לי, זה כזה טריוויאלי?

• הוסף לסימניות
משקל ספר זהו משקל שעבר התאמה לקריאות בגושי טקסט, דהיינו עיבוי והדגשת אלמנטים יחודיים לכל אות, כך שהאות תיקרא ע"י העין בצורה מהירה וברורה יותר בעת שהעין מרפרפת על גוש הטקסט.
לרוב ההבדלים בין משקל ספר למשקל רגיל כמעט שאינם נראים לעין בלתי מיומנת גם לאחר עיון מדוקדק, אולם ההבדל ניכר בעת הסתכלות על גוש טקסט.

• הוסף לסימניות
ענו יפה מאוד בתשובה הקודמת. ולגבי פונטביט לא זכור לי משהו מיוחד מהקולקציה של השנה, שיתאים לכתב ספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1165212:
ענו יפה מאוד בתשובה הקודמת. ולגבי פונטביט לא זכור לי משהו מיוחד מהקולקציה של השנה, שיתאים לכתב ספר.

למה לא? יש את "אלף בית" פונט שדומה לפרנקריל ממש מתאים לספר.
ראה דוגמא

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 358.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ראיתי אותו ותהיתי למה לי לקנות אותו אם יש לי את פרנקריהל? יש סיבה טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1165627:
ראיתי אותו ותהיתי למה לי לקנות אותו אם יש לי את פרנקריהל? יש סיבה טובה?

סוף סוף יש פה משהו חדש, תמיד טוב להשתדרג, אבל כל אחד וטעמו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה