כללי פונטים משתבשים...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!

אני מעמד ספר בוורד עם "המשלים לוורד" בפונטים מיוחדים

הבעיה שכשאני מביא אותו לדפוס ב- PDF ואין לו את הפונטים האלו, כל הפונטים משתבשים וכל הטקסט קופץ

האם יש דרך כל שהיא לסדר את זה כמו אילוסטריטור שאפשר לעשות עקיבה חיה
או על ידי אקרובט או כל שיטה אחרת

תודה מראש לעוזרים
דודו

• הוסף לסימניות
שלוש אפשרויות
א. להשתמש בפונטים נורמליים עם אפשרות הטמעה.
ב. לתקן את הפונטים הבעייתיים.
ג. לשלוח לדפוס את הפונטים.

• הוסף לסימניות
אפשר קצת יותר לפרט איך עושים את זה???

• הוסף לסימניות
איך עושים את מה?

1. לא נראה לי שצריך להסביר
2. פותחים את קובץ הפונט הבעייתי בתכנה לעריכת פונטים ומתקנים את הבעיות בפונט
3. נכנסים לתיקיית הפונטים של המערכת, מעתיקים את הקובץ של הפונט הרצוי ומצרפים למייל ששולחים לדפוס. יש לשים לב שלא שולחים פונטים שמוגנים בזכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
///

• הוסף לסימניות
יש למישהו פתרון אחר....

אני מדגיש שאני מעמד את זה בוורד

אמרו לי שב-PDF יש אופציה של הטמעת פונטים

מישהו יודע???

תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
אם במקום להשתמש ביוצר הpdf של וורד תדפיס דרך מדפסת pdf כלשהיא תחסוך את רוב הבעיות, ועדיף מכך לייצא לprn ולדסטל

• הוסף לסימניות
תודה רבה

אם אני מדפיס דרך מדפסת PDF הפונטים מוטמעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודו10;579795:
תודה רבה

אם אני מדפיס דרך מדפסת PDF הפונטים מוטמעים

אתה שואל או אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה