כללי פונטים קלאסיים חינמיים באנגלית - אנא עזרתכם

• הוסף לסימניות
מהם המומלצים שלכם לפונטים חינמיים באנגלית שעובדים היטב, דוגמאת הלוטיקה
סאנס סריפים וסריפים
(אני מחפשת קלאסיים ספציפיים, לא שמות מאגרים)
תודה!

• הוסף לסימניות
סנסריפיים קלאסיים מומלצים מאד:
אופטימה
קסטל t
קוד בולד (נדמה לי שזה שם הפונט ולא הבולד שלו למרות שהוא די "בולדי" באופי שלו...)

יש גם את eras
ו- bauhaus
שהם פונטים סנסריפים מאד יפים בעיצוב קצת מיוחד יותר.
(eras לא כ"כ מתאים לטקסט רץ אלא יותר לשורה שתיים מהסיבה הזו)

לגבי פונטים סריפים אני פחות יודעת כי יוצא לי להשתמש בהם הרבה פחות,
אבל לעיצובים בסגנון מעוטר, יש פונט סריפי יפיפה ממש שמומלץ מאד לטעמי שנקרא:
nuptial script

נ.ב.
הפונטים הנ״ל מומלצים מאד אך אינם חינמיים!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למה היום הכל יוצא כפול???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1932613:
סנסריפיים קלאסיים מומלצים מאד:
אופטימה
קסטל t
קוד בולד (נדמה לי שזה שם הפונט ולא הבולד שלו למרות שהוא די "בולדי" באופי שלו...)

יש גם את eras
ו- bauhaus
שהם פונטים סנסריפים מאד יפים בעיצוב קצת מיוחד יותר.
(eras לא כ"כ מתאים לטקסט רץ אלא יותר לשורה שתיים מהסיבה הזו)

לגבי פונטים סריפים אני פחות יודעת כי יוצא לי להשתמש בהם הרבה פחות,
אבל לעיצובים בסגנון מעוטר, יש פונט סריפי יפיפה ממש שמומלץ מאד לטעמי שנקרא:
nuptial script

בהצלחה!
תודה רבה!
יש מצב שאת מעלה אותם? (לא מצליחה להוריד מהרשת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה