כללי פונטים של מעצבים פרטיים

• הוסף לסימניות
מה שאני צריכה הוא פונט בעיצוב מיוחד ולא בהכרח פ]ונט קריא או מתאים לפונט רץ וכו'. הדגש על היחודיות והבלעג=דיות שלו (עם כל הכבוד לפונטביט, שיש להם פונטים מעולים, כשצריך משהו 'אחר' ומיוחד, הם לא כ"כ הכתובת... מהסיבה הפשוטה שהם עממיים ואני יכולה פתאום למצוא פונט אנין ומיוחד מככב על פלאייר של פלאפל שאיזה גרפיקאי הכין... וכן על זה הדרך...)

איני בקיאה בשמות, אבל כוונתי לעודד עזר- אם איני טועה, הגילדה וכו'.

איפה אפשר להתרשם מהפונטים? מי מהם ממולץ? מה המחיר למשפחה אחד, בגדול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;907647:
מה שאני צריכה הוא פונט בעיצוב מיוחד ולא בהכרח פ]ונט קריא או מתאים לפונט רץ וכו'. הדגש על היחודיות והבלעג=דיות שלו (עם כל הכבוד לפונטביט, שיש להם פונטים מעולים, כשצריך משהו 'אחר' ומיוחד, הם לא כ"כ הכתובת... מהסיבה הפשוטה שהם עממיים ואני יכולה פתאום למצוא פונט אנין ומיוחד מככב על פלאייר של פלאפל שאיזה גרפיקאי הכין... וכן על זה הדרך...)

איני בקיאה בשמות, אבל כוונתי לעודד עזר- אם איני טועה, הגילדה וכו'.

איפה אפשר להתרשם מהפונטים? מי מהם ממולץ? מה המחיר למשפחה אחד, בגדול?

הבוטיקים:

עודד עזר.
הגילדה.( הטייס, מיכל סהר)
שמואל סלע
יונטף.
אאא

אין מחיר ממוצע למשפחה,כי זה תלוי כמה משקלים יש בה, אם תתעקש, בין 300 ל1000 שח.

מחיר למשקל בודד לרוב בסביבות 250.

לכולם יש אתרי אינטרנט המאפשרים התרשמות. חלקם מכילים גם קטלוג pdf

• הוסף לסימניות
תודה!

איפה אפשר להתרשם מהפונטים שלהם?
יש להם אתרים? אוכל להטריח אותך להעצלות קישורים (אני חסומה לחלוטין פשוט)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי רק רוצה להאיר את עיניך, שנכון, הפונטים של פונטביט, יפים ככל שיהיו, עלולים תמיד לככב בפלייר של הפיצריה השכונתית,
אבל מצד שני כל פונטי הבוטיקים הם עשרות בודדות, שמה לעשות, חלקם לא ממש מתאימים למשהו אנין (רוב פונטי הגילדה) ; וחלקם כבר כיכבו ככותרות בעיתונים וכו'.
אלא אם כן את אומרת: אני רוצה שמעצב הפונטים יעצב פונט במיוחד עבורי, כמו שעיצבו לחברות גדולות. במקרה כזה, נדב עזרא הוא לא פחות יוצר ואפילו יותר מהרבה מעצבי בוטיק אחרים.

• הוסף לסימניות
אכן יש אפשרות לבקש ממעצב פנוטים לעצב פונט ייחודי לחברה מסויימת ולרכוש אותו בבלעדיות - כך שהוא לא יימכר לאף אחד אחר.
המחיר בהתאם.
(פונט לדוגמא: פונט שוקולד פרה של עלית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה