כללי פונטים של פונטביט בפורמט שונה

• הוסף לסימניות
קניתי חבילה של פונטביט והפורמט שלה שונה.
זה בא לידי ביטוי בשם הפונט.
למשל קודם היה לי FBBOKERTOV, וכעת FB BOKERTOV.
מה שגורם לכך שאני לא יכולה לראות במקביל מספר משקלים.
בפונטביט אמרו לי היכן מסדרים את ההגדרה באילוס',
ובאינדי' לא ידעו לומר לי.
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני פשוט בקשתי שישלחו מחדש את.כל הפונטים כולל החבילה הקודמת, בפורמט החדש

• הוסף לסימניות
והסכימו בקלות?

• הוסף לסימניות
בפונטביט יש בעיה מובנית לאורך כל השנים, ששמות הגרסאות לא חופפים אחת לשניה ועושים כאב ראש לא קטן לגרפיקאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1281586:
אני פשוט בקשתי שישלחו מחדש את.כל הפונטים כולל החבילה הקודמת, בפורמט החדש

ולך עכשיו תמיר את כל העבודות הישנות שלך לפונטים בפורמט החדש, פונט אחר פונט... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1281757:
ולך עכשיו תמיר את כל העבודות הישנות שלך לפונטים בפורמט החדש, פונט אחר פונט... :)

כן. הסכימו בקלות. יש להם שירות מעולה.

ואיני צריך להמיר כל העבודות... רק כל פעם שאני צריך עבודה מסויימת,ממיר אותה. לא כזה מסובך, לפחות אצלי שעושה בכל זמן מעט עבודות די גדולות, ולא הרבה קטנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה