כללי פונטים

• הוסף לסימניות
משהו יודע למה אני לא יכולה להתקין פונטים? תמיד הצלחתי להתקין לבד פונטים ועכשיו שאני בה להתקין הוא לא נותן לי להתקין.

ניסיתי לעשות הפעלה מחדש והפונט לא נמצא שמה . ניסיתי את כל הדרכים וזה לא הולך .
משהו יכול לעזור לי פה ? זה מאוד דחוף לי כי אני באמצע עבודה ואני צריכה את הפונט הזה דווקא .

תודה

• הוסף לסימניות
קליק ימני והתקן
לאחר מכן לפתוח קובץ כלשהו ולנסות לחפש את שם הפונט בתוך התכנה

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה , אבל לי יש בעיה אחרת, שאני מתקינה אותו למחשב אז בספריית הפונטים אני כן רואה את זה אב ל למעשה שאני בא להקליד באחת התוכנות הוא מראה לי סימן שזה לא מותקן .

דבר שני, אחרי שאני מתקינה את הפונט וכיבתי את המחשב והדלקתי שוב אז אני לא רואה את את הפונט בכלל בספריית הפונטים שבמחשב השאלה מה אני צריכה לעשות ?
אולי זה קשור לטכנאי מחשבים או בעיה במחשב עצמו?
אם משהו יכול לעזור לי בזה אשמח מאוד
דחוף
תודה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהפונט הוא בעצם קובץ מוסתר?

• הוסף לסימניות
איך אני המורה לדעת אם זה קובץ מוסתר או לא ? ואם זה קובץ מוסתר מה אני אמורה לעשות

• הוסף לסימניות
לחצן ימני על הקובץ > מאפיינים
לבדוק שאין וי על מוסתר, אם יש להוריד ולשמור שינויים

קבצים מצורפים

• 16-49.PNG
    KB 22.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה על העזרה
בדקתי ואצלי זה לא מוסתר רק הוא נותן הודעה שזה ניתן לעריכה והוא מוכנס לספריית הפונטים
אני מעלה פה צילום מסך של הפונטים ואיפה שמסומן למטה רשום ניתן לעריכה מה אני צריכה לעשות הוא לא נותן התקין השאלה איפה הבעיה אם זה בפונט או במחשב
תודה

• הוסף לסימניות
הוספתי צילום מסך לשאלה הקודמת של הפונטים

קבצים מצורפים

• צילום.pdf
    KB 279 · צפיות: 56

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה