כללי פונטים

• הוסף לסימניות
איזה פונטים אתם ממליצים לקנות(של פונטביט) בכללי, לא לעבודה ספציפית?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני צריכה דוקא של B]פונביט[//B] כי הזמנתי אצלם מזמן כבר,
ויש לי זכות לעוד כמה פונטים עד שנגמרת השנה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש כעת חבילה לבחירה.
אולי נעלה כל אחד את הרשימה שלו, וכך יגיעו הרעיונות?

אגב, מה כתובת האתר שלהם? אני רוצה לבקש מנתיב לפתוח לי אותו.

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש כאן כל כך הרבה שלא מצליחים לבחור את הפונטיים הנותרים מדוע?
אולי בגלל שאתם לא רואים בהם כל צורך שימושי?
אין הבדל אם בוחרים בהתחלה או בסוף הרי זו אותה חבילה שהייתה לפני שנה.
הבעיה מתחילה כשבוחרים את הפונטיים הבולטים והם אחרי תקופה ללא שימוש למשל משהו משתמש באלסקה היום כמעט והוא לא נראה וכל מיני פונטים שהיו נכחדו, לכן כשבוחרים עדיף לבחור קודם את הפונט טקסט ואחר כך את הכותרות הססגוניים.

• הוסף לסימניות
פונטים שימושיים לטעמי (כולל ישנים יחסית)
נעמה
מסע
ספייסר
פרקטיקה
לידר
מלטף
קליגרף
קינגפוקס
ראנץ
קצפת
קפריזה
רפורמה
שפע קלאסי
תינוק
תצפית
אות קטיפה
לוטוס
גם טיפוגרף פס נראה מבטיח, עוד לא התחלתי להשתמש בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;659035:
אני רואה שיש כאן כל כך הרבה שלא מצליחים לבחור את הפונטיים הנותרים מדוע?
אולי בגלל שאתם לא רואים בהם כל צורך שימושי?
אין הבדל אם בוחרים בהתחלה או בסוף הרי זו אותה חבילה שהייתה לפני שנה.
הבעיה מתחילה כשבוחרים את הפונטיים הבולטים והם אחרי תקופה ללא שימוש למשל משהו משתמש באלסקה היום כמעט והוא לא נראה וכל מיני פונטים שהיו נכחדו, לכן כשבוחרים עדיף לבחור קודם את הפונט טקסט ואחר כך את הכותרות הססגוניים.

הסיבה לדעתי היא משום שקשה מאד להחליט מה מוצלח עד שלא משתמשים בפונט בפועל.
יש כמה וכמה פונטים שבזמנו הזמנתי כי היו מאד נראים לי, ואח"כ גיליתי בהם חסרונות שלא נראו בקטלוג. לדוג: פונט ריפלקס היה נראה לי מוצלח מאד, בסופו של דבר בתור גוש טקסט יש בו הרבה "חורים".
פונט מגה שהשתמשתי בו הרבה בגירסה שלו בבלאק, היה ממש לא מוצלח במשקלים האחרים. האותיות מרווחות מדי זו מזו ונמוכות מדי. כשהשתמשתי בו בכל אופן, הגדרתי ידנית את הרווחים בין התווים ואת גובהם של התווים. שמתי אותו תמיד על 110%.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה