פונטים

• הוסף לסימניות
איך אני יודעת להבדיל בין פונט תיקני ללא תיקני?
ואיך אפשר להשיג פונטים תקניים

• הוסף לסימניות
תיקני או לא תיקני תלוי אם את מצליחה לקרוא את מה שהקלדת.

חוקי או לא חוקי תלוי אם קנית או לא.
הסרת גופנים לא חוקיים, באמצעות התוכנה של אליהו http://www.prog.co.il/showthread.php?t=24219.
גופנים חוקיים רוכשים בחברות המייצרות.

• הוסף לסימניות
תיקני או לא תיקני תלוי אם תקני או לא תקני....

בתקוה להבנה ;)>

• הוסף לסימניות
גופנים תקניים הם רק עם רוכשים אותם בכסף מלא.
יש לך את פונטייפ, פונטביט, מאסטרפויינט וכ'

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל אני כעת מאוד מתעניינת בנושא. וזאת שאלתי:
האם הפרמטר היחיד והעיקרי לקבוע האם פונט הוא תיקני או לא זה אם שילמתי עליה? דהיינו כל הפונטים הקלאסיים כמו אריאל, דוד מרים פרנקריהל וכו' שמגיעים עם המחשב ואפשר לקרוא אותם היטב לא תיקניים אך ורק כי הם חינמיים? אני מסכימה שהם מיושנים, פשוטים ומשעממים אבל לא תיקני???:confused:
מצד שני, לו יצוייר שאני אייצר היום פונט משוגע ,לא אחיד וכו' - ואצליח למכור אותו - זה יהפוך אותו פתאום לתיקני???:rolleyes:

אשמח לקבל תשובות מקצועיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה